MISIR’DAKİ KATLİAMI KINIYORUZ

Türk Eğitim-Sen olarak, Mısır’da sivil halka yönelik, yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.  

Mısır’da yaşanan olaylar dünyanın gözleri önünde acı bir şekilde yaşanmaktadır. Sivil insanların üzerlerine, rastgele ateş açılması sonucu sayısı yüzleri aşan ölümlerin yaşandığı, yine sayıları binleri aşan yaralıların olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Bundan sonra da bu katliamların yaşanacağı yönünde gözlemler yapılmaktadır. Mısır’da bir iç savaş görüntüsü ortaya çıkmıştır. İleriye yönelik olarak da, bu olaylar onulmaz yaraların açılmasına ve tahribatların yaşanmasına neden olacaktır.

Başta İslam ülkeleri olmak üzere, bütün dünya bu kanlı olaylara dur demek için, bir an önce gerekli girişimlerde bulunmalıdır. Emperyalist ülkelerin, küresel güçlerin, ve kandan beslenenlerin oyunlarını bozmak için, Müslümanların akıllarını başlarına almaları elzemdir.

Türk Eğitim-Sen olarak, Mısır’da masum sivil halkın katledilmesini kınıyor, bir an önce huzurun ve esenliğin gelmesini temenni ediyoruz.

 

 

Son Haberler

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ORHAN KÜTÜK, ELAZIĞ’DA 5. GELENEKSEL OKÇULUK TOYUNA KATILDI.

Genel Başkan Yardımcımız Orhan Kütük, 15-16 Mayıs 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen Elazığ programı kapsamında bir...

PROJE OKULLARINDA KEYFİLİK SONA ERDİRİLMELİDİR!

Genel Başkan Yardımcımız İrfan Kılınçer, 11-14 Mayıs 2026 tarihlerinde Sinop’ta bir dizi istişare ve...

EYUDER’DEN UAESEB’E ALTIN MEŞALE ÖDÜLÜ UAESEB “YILIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU”ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ.

Türk Eğitim-Sen ve Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği Genel Başkanı Talip Geylan, 13 Mayıs 2026 tarihinde Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) tarafından düzenlenen 17. Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na katıldı. Genel Başkan’a UAESEB Genel Sekreteri Cengiz Kocakaplan da eşlik etti.

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE MÜJDE İSİYORUZ.BAYRAM İKRAMİYESİ GÖREVİ BAŞINDAKİ MEMURLARA DA VERİLSİN!

Genel Sekreterimiz Selahattin Dolgun, 9 Mayıs 2026 tarihinde Mersin 1 No.lu Şube tarafından düzenlenen...