KONCUK: ALÇAK SALDIRIYI LANETLİYORUM

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, İstanbul Vezneciler’de yaşanan hain saldırıda şehit edilen polislerimiz ve vatandaşlarımız için bir baş sağlığı mesajı yayınladı. 

Genel Başkan Koncuk, “Mübarek Ramazan ayında dahi durmayan terör iğrenç yüzünü bugünde İstanbul’da göstermiştir. Alçakça düzenlenen bu saldırıda şehit olan polislerimiz ve vatandaşlarımıza yüce Allah’tan Rahmet diliyorum” dedi. 

Genel Başkanımız İsmail Koncuk baş sağlığı mesajında, 

Bu sabah saatlerinde İstanbul Vezneciler’de meydana gelen hain saldırı bizleri bir kez daha derin bir üzüntüye boğmuştur. 

İçinde bulunduğumuzu mübarek Ramazan ayında dahi durmayan terör iğrenç yüzünü bugünde İstanbul’da göstermiş, polislerimize karşı yapılan alçak saldırıda 7 polisimiz ve 4 sivil vatandaşımız şehit edilmiştir. Patlamada 3’ü ağır olmak üzere 36 vatandaşımız ise yaralanmıştır. 

Polislerimize yönelik yapılan bu saldırıyı nefretle lanetliyor, şehit olan polislerimize ve hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı dileklerimi sunuyorum. Patlamada yaralanan polislerimiz ve sivil vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

 

              İsmail Koncuk

              Genel Başkan

 

Son Haberler

TÜRK BAYRAĞIMIZ; BAĞIMSIZLIĞIMIZIN, MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİN, VATAN UĞRUNA VERİLEN BÜYÜK MÜCADELENİN EN ÖNEMLİ SEMBOLÜDÜR.

Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, teşkilat çalışmalarını güçlendirmek ve eğitim çalışanlarının taleplerini...

TÜRK EĞİTİM-SEN ÜYESİ ÖĞRETMENE YÖNELİK TEHDİDE MAHKÛMİYET KARARI

Gebze 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2026/235 Esas ve 2026/469 Karar sayılı dosyasında, Türk Eğitim-Sen...

TÜRK EĞİTİM-SEN AÇILAN DAVALAR VE ELDE EDİLEN EMSAL KARARLARLA BİNLERCE EĞİTİM ÇALIŞANININ HAKKINI TESLİM ETMİŞTİR.

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi’nin teşkilat buluşmaları ve saha çalışmaları ülke genelinde yoğun şekilde devam...

İL İÇİ YER DEĞİŞTİRMELERDE SIRALAR YIL BOYU ÇALIŞTIRILSIN!

Genel Başkan Yardımcımız Mahmut Kabayel, 5 Mayıs 2026 tarihinde Rize’de bir dizi temas gerçekleştirdi....