Arama Yapın

BU GAFLET DÖNEMİN SORUMLULARINI UNUTMAYACAĞIZ

Genel Başkan İsmail Koncuk, Mardin’in Midyat ilçesinde yaşanan terör saldırısıyla ilgili açıklamada bulundu.
Açıklamasında dualarımızın şehitlerimiz ve gazilerimiz için olduğunu belirten Koncuk, şunları söyledi: 
“Bir kalleş saldırı da, bugün, Mardin Midyat'ta yaşandı. Emniyet Müdürlüğü binasında bomba yüklü araç patlatıldı. Şehitlerimiz var, Allah rahmet eylesin. Yapanların ocakları sönsün, inşallah. Dün İstanbul'da, bugün Midyat'ta yapılan bu alçak saldırılar inşallah son olsun. Yıllardır yapılması gerekeni, bu camia, en net şekilde söylemiş, terörle mücadele edilmeden, bu bölücü örgütlerin kökünün kazınmasının, terörün bitmesinin mümkün olmadığını ifade etmiştir. Tarih önünde yaşadıklarımızın sorumluları bellidir. Elbette, bu kötü, gaflet dönemini ve sorumlularını unutmayacağız, Şu an önceliğimiz, terörün kökünün kazanması mücadelesinin başarıya ulaşması için, güvenlik güçlerimizin mücadelesine, kayıtsız, şartsız destek vermektir. Duamız, bu mücadelede şehit olanlaradır, gazilerimizedir. Allah onlardan binlerce kez razı olsun. Bu mücadelede, kalleş, alçak saldırılar sonucunda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza da rahmet diliyoruz. 
Hiç bir dönemde, ne şahsi menfaatlerimiz için siyaseten, ne de konjonktürel olarak ihanetin bir parçası olmamak bizim için büyük bir gönül huzurudur. Bu vatan bizimdir, hiç kimse ya da hiç bir ihanet şebekesi, bedeli ne olursa olsun, bu ülkede yaşama hakkımızı elimizden alamayacaktır. Yeter ki, bu ülkenin gerçek sahipleri sağlam dursun. Tüm Midyatlı vatandaşlarımıza, orada görev yapan tüm güvenlik güçlerimize geçmiş olsun, Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum.”

 

Son Haberler

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.

İNSANLIK DÜŞMANI İSRAİL “VADEDİLMİŞ HEZİMETİ” YAŞAYACAK

Genel Başkanımız Talip Geylan, İsrail’in Suriye’ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi. Geylan, “Gazze’de 50 binden fazla masumu katleden, fütursuzca bölge ülkelerine saldıran insanlık düşmanı İsrail illa ki ‘Vadedilmiş hezimeti’ yaşayacaktır” dedi.

TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNDE ÜNİVERSİTELERİN GELECEĞİ DE TARTIŞILACAK!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Bengü Türk Tv’de yayınlanan Söz Hakkı programında, 8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde Türk Eğitim Sen’in üniversitelere yönelik taleplerinden bazılarını gündeme getirdi.

TOPLU SÖZLEŞME MASASININ İTİBARI KORUNSUN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, 15.07.2025 tarihinde Bengü Türk Tv’de yayınlanan Söz Hakkı programının canlı yayın konuğu oldu. Geylan, 8. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri öncesinde Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen’in talep ve beklentilerini sıraladı.