Ana SayfaHABERLERGüncelKONCUK: TÜRKİYE UCUZ ÖLÜMLER ÜLKESİ OLMAMALIDIR

KONCUK: TÜRKİYE UCUZ ÖLÜMLER ÜLKESİ OLMAMALIDIR

Başkent Ankara’da Genel Merkez binamızın da bulunduğu Cebeci Dikimevi kavşağında yaşanan ve 12 vatandaşımızın ölümüyle sonuçlanan kazaya ilişkin Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk bir baş sağlığı mesajı yayınladı.

 Kazada hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyen Genel Başkanımız İsmail Koncuk, sorumluların bir an önce cezalandırılması gerektiğini söyledi.

 Koncuk mesajında;

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezimizin de bulunduğu Cebeci Dikimevi’nde yaşanan ve belediye otobüsünün kaldırıma çıkması ve ardından durakta bekleyen yolcularımızın arasına girerek neden olduğu facia neticesinde 12 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaşanan bu elim kaza başta Ankaralıları olmak üzere tüm milletimizi üzüntüye boğmuştur. Ucuz ölümler ülkesi  yaftasını üzerinde taşıyan Türkiye’de her gün peş peşe gelen şehit haberleri yüreklerimizi  dağlarken, bu kazada bizleri bir kez daha üzüntüye sevk etmiştir.

Yaşanan bu elim kazanın detayları kısa zamanda ortaya çıkarılmalı, sorumlular gereken cezalara çarptırılmalı ve alınacak tedbirlerle bu kazaların önüne geçilmelidir.

Bu üzücü kazada hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza yüce Allah’tan bir kez daha rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.

 

             İsmail Koncuk

             Genel Başkan

Son Haberler

TÜRK’ÜN MEVCUDİYETİ 30 AĞUSTOS’LA TARİHE MÜHÜRLENDİ

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yaptığı basın...

GENEL BAŞKANIMIZDAN MHP GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ’YE ZİYARET

Genel Başkanımız Talip Geylan, 28.08.2024 tarihinde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, eğitimin ve eğitim çalışanlarının gündemine dair bilgilendirmelerde bulundu.

ÜCRETLİ KÖLELİK UYGULAMASINA SON VERİLMELİ!

Genel Başkanımız Talip Geylan, eğitim sisteminin en büyük sorunlarından birisinin ücretli öğretmenlik uygulaması olduğunu söyleyerek, "Korkarım ki, geçen yıl 80 bine ulaşmış olan ücretli öğretmen sayısı, bu öğretim yılında 100 binlere dayanacaktır."dedi.

ÖĞRETMENLERİMİZ NEDEN HALA GÖREVE BAŞLATILMADI?

Genel Başkanımız Talip Geylan, öğretmen atamalarının gecikmiş olmasını açılan davalara bağlamanın haksızlık olduğunu belirterek, “Danıştay’ın kararından hiçbir şekilde etkilenmeyecek şekilde 20 bin öğretmenimizi daha fazla bekletmeden öğrencileriyle buluşturmanın en makul yolu, mülakata giren tüm adaylara KPSS puanı ölçüsünde sözlü puanı vermektir.” dedi