GENEL BAŞKAN KONCUK, BANK ASYA İLE İLGİLİ YENİ BİR GELİŞMEYİ AÇIKLADI

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Bank Asya hesabı nedeniyle açıkta olan yaklaşık bin kişi ile ilgili illerde sosyal çevre araştırması yapacağını söyledi.
Koncuk, “Bu araştırmaların güzel sonuçlar doğurmasını, valilikler tarafından açığa alınmış olanlarla ilgili de olumlu gelişmeler olmasını diliyorum” dedi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Koncuk şu ifadelere yer verdi: “MEB tarafından Bankasya hesabı sebebiyle açıkta olan yaklaşık bin kişi ile ilgili illerde sosyal çevre araştırması yapılacaktır. Hayırlısı. 
Bu araştırmaların güzel sonuçlar doğurmasını, valilikler tarafından açığa alınmış olanlarla ilgili de olumlu gelişmeler olmasını diliyorum.

 

Son Haberler

TÜRK EĞİTİM-SEN ÜYESİ ÖĞRETMENE YÖNELİK TEHDİDE MAHKÛMİYET KARARI

Gebze 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2026/235 Esas ve 2026/469 Karar sayılı dosyasında, Türk Eğitim-Sen...

TÜRK EĞİTİM-SEN AÇILAN DAVALAR VE ELDE EDİLEN EMSAL KARARLARLA BİNLERCE EĞİTİM ÇALIŞANININ HAKKINI TESLİM ETMİŞTİR.

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi’nin teşkilat buluşmaları ve saha çalışmaları ülke genelinde yoğun şekilde devam...

İL İÇİ YER DEĞİŞTİRMELERDE SIRALAR YIL BOYU ÇALIŞTIRILSIN!

Genel Başkan Yardımcımız Mahmut Kabayel, 5 Mayıs 2026 tarihinde Rize’de bir dizi temas gerçekleştirdi....

AKADEMİK REFORM İSTİYORUZ!

Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Fatih İşcan, 5 Mayıs 2026 tarihinde Trabzon’da bir dizi...