MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Acı haber Şırnak'tan geldi. Şırnak'ın Uludere ilçesi yakınlarında havalandıktan sonra düşen askeri helikopterde bulunan 13 askerimiz şehit oldu.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk yayınladığı mesajında şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, Türk milletine baş sağlığı diledi.

Genel Başkan Koncuk mesajında;

"Şırnak'ın Uludere ilçesi yakınlarında havalandıktan sonra gerilim hattına takılarak düşen askeri helikopterdeki 13 askerimizin şehit haberi bizleri derinden üzmüştür.

Vatan savunması için gece gündüz demeden var güçleri ile mücadele eden ve bu elim kazada şehit olan kahramanlarımıza yüce Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Yürek yangınımız artık son bulsun" dedi.

Son Haberler

BUÇUKLU ZAMLARIMIZ DA VERGİLERE GİTMESİN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcımız Selahattin Dolgun ile birlikte 23-24 Ekim 2024 tarihlerinde Kahramanmaraş 1 ve 2 No’lu Şubelerimiz ile Adıyaman Şubemizin düzenlediği istişare toplantılarına katıldı.

ZİYA GÖKALP’İ DİYARBAKIR’DA SEMPOZYUM VE ETKİNLİKLERLE ANIYORUZ..!

Genel Merkezimiz 24-27 Ekim 2024 tarihleri arasında Diyarbakır’da Vefatının 100. Yılında Ziya Gökalp Sempozyumu (Hayatı, Eserleri, Fikirleri ve Türkiye Yüzyılına Etkileri) başlıklı ve bağlantılı etkinlikler düzenliyor.

DOĞUM YAPAN ÖĞRETMENİN YARI ZAMANLI ÇALIŞMASINA İLİŞKİN EMSAL KARAR

Bilindiği üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun Ek 43. maddesinde, "Doğum yapan memurlar doğum...

İZAHA MUHTAÇ YAZI!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Sağlık İl Müdürlükleri tarafından okullarımızda öğrencilerimize yönelik sağlık taraması yapılabilmesi...