TÜRK ENERJİ-SEN ESKİ GENEL SEKRETERİ BASRİ AYDIN EBEDİYETE İNTİKAL ETTİ

Türk Enerji-Sen eski Genel Sekreteri Basri Aydın hakkın rahmetine kavuşmuştur. 

Uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Basri Aydın’ın aramızdan ayrıldığı haberini bugün öğle saatlerinde aldık. Merhum Basri Aydın Türk Enerji-Sen’de kuruluşundan bu yana çeşitli görevlerde bulunmuş, sendikalar kanununun çıkmasından sonra 2002- 2008 yılları arasında da genel merkez yönetim kurulu üyeliği yapmıştı. Türkiye Kamu-Sen olarak merhuma, Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.

Cenaze, 12 Ekim 2012 Cuma günü (yarın) cuma namazına mütakip Gıresun’un Piraziz İlçesi’nde Ayrılık Köyü’nde toprağa verilecektir.

Merhum Basri Aydın için Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi’nde de anma töreni gerçekleştirildi. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve sendikalarımızın genel başkanları ile genel merkez yöneticileri, çalışanlarla birlikte genel merkeze getirilen rahmetli Basri Aydın’ın cenazesi önünde dualar ederek merhumu andılar. Basri Aydın’ın eşi, kardeşi ve yakınları da anma törenine katıldı.

Genel Başkan İsmail Koncuk,  anma töreninde yaptığı konuşmada Basri Aydın’ın sendikal mücadelede onurlu duruşunu hiç bozmadan çalıştığına vurgu yaptı. Türkiye Kamu-Sen camiası içinde başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Koncuk, merhum gibi görevini onurlu ve dik duruş sergileyerek yerine getirmenin huzurunu herkesin yaşayabilmesini temenni etti. Çocuklarının babalarını şükranla anacağından emin olduğunu de sözlerine ekleyen Koncuk, ailesi, yakınları ve Türkiye Kamu-Sen camiasına bir kez daha baş sağlığı diledi.

Daha sonra dua okunarak merhuma helallik istendi. Basri Aydın’ın eşi ve yakınları taziyeleri kabul etti. Genel merkez yöneticilerinin ve çalışanların katıldığı törende dualar eşliğinde merhum son yolculuğuna uğurlandı.

 

Son Haberler

5. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ YAPILDI

Türk Eğitim Sen ve Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği tarafından “Doğumunun 90. Vefatının 10. Yılında Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Anısına” düzenlenen 5. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi, 4-7 Aralık 2025 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı.

ARALIK AYI E-BÜLTENİ YAYINDA

Aralık ayı bültenimizi yayınladık! Sendikamızın güncel faaliyetlerini, eğitim dünyasındaki gelişmeleri ve üyelerimize yönelik çalışmalarımızı...

ÖĞRETMENLE BİRLİKTE KAYBETTİĞİMİZ, GELECEĞİMİZDİR!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Ankara’nın Çankaya ilçesindeki bir okuldaki bazı öğrencilerin öğretmene yönelik uyguladığı uygunsuz ve çirkin tavırları sert bir dille eleştirerek konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

KAMU ÇALIŞANLARININ EKONOMİK ZARARLARI MUTLAKA KARŞILANMALIDIR

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Kasım ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi.