Arama Yapın

TUREM PERSONELİ İLE İLGİLİ DAVA AÇTIK

Ancak bu merkezlerde görev yapan eğitim çalışanları ivedilikle çözülmesi gereken bir takım problemleri yaşamaktadırlar.
Turizm Eğitim Merkezlerinde görev yapan eğitim çalışanları; ek ders ücretleri, eğitim öğretim tazminatı, sözleşmelerinin feshi, sosyal, ekonomik ve mali haklarının iyileştirilmemesi gibi konularda sorunlar yaşamaktadırlar. Tüm bu sorunların çözümü amacıyla sendika olarak, Milli Eğitim Bakanlığı’na karşı Ankara 11. İdare Mahkemesi nezdinde, 2008/1244 E.Sayılı Dosya ile idari dava açmış bulunuyoruz.

Son Haberler

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN 30 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLERLE ANLAMLI BULUŞMA

Yunus Emre Enstitüsü tarafından organize edilen Türkçe Yaz Okulu kapsamında Türkiye’de bulunan UAESEB ve Türk Eğitim-Sen’in desteği ile Öğrenci Yurdumuzda konaklayan, 30 farklı ülkeden gelen 32 uluslararası öğrenciyle anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.

8. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME TALEPLERİMİZİ AÇIKLADIK

8. Dönem Toplu Sözleşme öncesi Türkiye Kamu-Sen olarak taleplerimizi basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladık.

MANİSA 2 NO’LU ŞUBEMİZ EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Türk Eğitim Sen Manisa 2 No’lu Şube Genel Merkezimizin 17.07.2025 tarihli 117 No’lu kararıyla kurulmuştur.

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.