İSTEKLERİMİZ OLUYOR ANCAK ŞEFLER DE UNUTULMAMALIDIR

İyileştirme çalışmalarında, Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında geçici görevlendirme ile çalışan öğretmenler, Bakanlık Şube Müdürleri, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları, ilçe Milli Eğitim müdürleri ve şube müdürleri ile ilköğretim müfettişlerine ek ödeme verilmesi ve ek ders ücretlerinin artırılmasının düşünülmesi çalışanlar adına sevindirici bir durumdur. Fakat aynı zamanda yetersizdir.  Çünkü taleplerimiz üzerine başlatılan iyileştirme çalışmalarının içinde Bakanlık Merkez ve Taşra teşkilatlarında çalışan şeflerde bulunmaktaydı. Şef olarak görev yapanlar da ek ödemelerden dolayı mağdur olan bir kesimdir. Aldıkları maaşları bellidir. Bu çalışanların iş yükleri ağır ve sorumlulukları da fazladır. Dolayısıyla ek ödemeden yararlanamayan şeflerin de bu anlamda mağduriyeti giderilmelidir. İyileştirme çalışmaları içinde şefler mutlaka yer almalıdır. Türk Eğitim-Sen olarak bunun takipçisi olacağımızı bildiriyoruz.
Basında yer alan 3 bin öğretmene ek ödeme; MEB Şube Müdürü ve İlköğretim Müfettişlerine ek ders müjdesi haberi için TIKLAYINIZ.

Son Haberler

PROJE OKULLARINDA KEYFİLİK SONA ERDİRİLMELİDİR!

Genel Başkan Yardımcımız İrfan Kılınçer, 11-14 Mayıs 2026 tarihlerinde Sinop’ta bir dizi istişare ve...

EYUDER’DEN UAESEB’E ALTIN MEŞALE ÖDÜLÜ UAESEB “YILIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU”ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ.

Türk Eğitim-Sen ve Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği Genel Başkanı Talip Geylan, 13 Mayıs 2026 tarihinde Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) tarafından düzenlenen 17. Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na katıldı. Genel Başkan’a UAESEB Genel Sekreteri Cengiz Kocakaplan da eşlik etti.

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE MÜJDE İSİYORUZ.BAYRAM İKRAMİYESİ GÖREVİ BAŞINDAKİ MEMURLARA DA VERİLSİN!

Genel Sekreterimiz Selahattin Dolgun, 9 Mayıs 2026 tarihinde Mersin 1 No.lu Şube tarafından düzenlenen...

KAMUOYUNU SUNİ GÜNDEMLERLE OYALAMAYIN, KAMU ÇALIŞANLARININ GERÇEK GÜNDEMİ EKONOMİDİR!

Genel Başkanımız Talip Geylan, 8-9 Mayıs 2026 tarihleri arasında Şanlıurfa’da temaslarda bulundu. Şanlıurfa İl...