DUALARIMIZ SOMA’DAKİ İŞÇİLERİMİZE

Manisa’nın Soma ilçesinde bir maden ocağında yaşanan facia tüm milletimizi derinden üzerken göçükte mahsur kalan 200’ü aşkın işçimizin bir an önce sağ salim kurtarılarak ailelerine kavuşmasını heyecanla bekliyoruz.

Soma’da yaşanan facianın ardından bir açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Artık aynı sahneleri yaşamak istemiyoruz" dedi. Koncuk, "Soma’da göçük altında kalan işçilerimizin sağ salim ailelerine kavuşmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum. Yürekler yanmasın, Allah esirgesin ama bugüne kadar yaşanan duyarsızlıklar, bu milleti acılara kardeş yaptı. Aynı sahneleri yaşamak istemiyoruz." dedi.

Türkiye Kamu-Sen camiası olarak arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği şu saatlerde dualarımız göçük altında kalan işçilerimizle beraberdir. Yaşanan bu elim olayın artık sonuncu olmasını diliyor, hayatını kaybeden işçilerimize yüce Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabırlar diliyor, göçük altındaki işçilerimize, yakınlarına ve tüm Türk milletine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Son Haberler

PROJE OKULLARINDA KEYFİLİK SONA ERDİRİLMELİDİR!

Genel Başkan Yardımcımız İrfan Kılınçer, 11-14 Mayıs 2026 tarihlerinde Sinop’ta bir dizi istişare ve...

EYUDER’DEN UAESEB’E ALTIN MEŞALE ÖDÜLÜ UAESEB “YILIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU”ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ.

Türk Eğitim-Sen ve Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği Genel Başkanı Talip Geylan, 13 Mayıs 2026 tarihinde Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) tarafından düzenlenen 17. Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na katıldı. Genel Başkan’a UAESEB Genel Sekreteri Cengiz Kocakaplan da eşlik etti.

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE MÜJDE İSİYORUZ.BAYRAM İKRAMİYESİ GÖREVİ BAŞINDAKİ MEMURLARA DA VERİLSİN!

Genel Sekreterimiz Selahattin Dolgun, 9 Mayıs 2026 tarihinde Mersin 1 No.lu Şube tarafından düzenlenen...

KAMUOYUNU SUNİ GÜNDEMLERLE OYALAMAYIN, KAMU ÇALIŞANLARININ GERÇEK GÜNDEMİ EKONOMİDİR!

Genel Başkanımız Talip Geylan, 8-9 Mayıs 2026 tarihleri arasında Şanlıurfa’da temaslarda bulundu. Şanlıurfa İl...