TÜRK BÜRO-SEN GENEL SEKRETERİ SABAHATTİN KAVLAK’I KAYBETTİK

Uzun süredir tedavi gören Sabahattin Kavlak, yaşamını sendikal çalışmalara adamış bir dava adamıdır. Kavlak’ın zamansız ölümü büyük üzüntüye neden olmuştur.
Kavlak için Türkiye Kamu-Sen önünde bugün bir tören düzenlendi. Törene Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan AKYILDIZ ve Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK başta olmak üzere Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların genel başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Sabahattin Kavlak, bugün (30.10.2008) ikindi namazına müteakip Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde defnedilecektir. Sebahattin Kavlak’a yüce Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, camiamıza ve sevenlerine sabır diliyoruz.

 

Son Haberler

ODTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. AHMET YOZGATLIGİL’E ZİYARET

Genel Başkanımız Talip Geylan, 17.10.2024 tarihinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil’i ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan’a, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Kocakaplan ve Ankara 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Çömez de eşlik etti.

UZMAN VE BAŞÖĞRETMENLİK TAZMİNATI EMEKLİLİĞE YANSITILSIN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcımız Seyit Ali Kaplan ile birlikte 16.10.2024 tarihinde Kırıkkale Şubemizin düzenlediği istişare toplantısına katıldı. Toplantıda, Kırıkkale Şube Yönetim Kurulu, şube kadın komisyonları, ilçe, üniversite ve işyeri temsilcilerimizle de hazır bulundu.

ANAYASAMIZDAKİ ORTAK KIYMETLERİMİZE HİÇ KİMSE EL UZATAMAZ!

Genel Başkanımız Talip Geylan, 10.10.2024 tarihinde Isparta Şubesi’nin teşkilat yöneticilerinin katılımıyla düzenlediği istişare toplantısına katıldı. Toplantıda Isparta şube yönetim kurulu üyeleri, şube kadın komisyonları, ilçe, üniversite ve merkez işyeri temsilcileri ile üyelerimiz katıldı.

“FİKRİMDEKİ TÜRK ASRI VE TÜRK BİRLİĞİ” MAKALE YARIŞMASI SONUÇLANDI

Türk milliyetçiliğinin ve Türk birliğinin fikir babalarından birisi olarak büyük hizmetleri olan Ziya Gökalp’in vefatının 100. yılı nedeniyle Türk Eğitim Sen olarak düzenlediğimiz “Fikrimdeki Türk Asrı Ve Türk Birliği” makale yarışması sonuçlandı.