YÖNETİCİ ADAYLARINA ÖNEMLİ DUYURU!

Bazı illerimizde (Samsun-Ordu)  okul müdürlüğü başvurusundaki hizmet puanı hesaplamalarında 1 yılın altındaki sürelerin de dikkate alınmadığı yolunda bilgiler ulaşmaktadır.

EK-2 Yönetici Değerlendirme formunun açıklamalar bölümünde sadece 1 aydan az sürelerin dikkate alınmayacağı belirtildiğinden, tam ayların tamamının puanlamada dikkate alınması gerekmektedir.

Örnek 1) 3 yıl 1 ay 18 gün hizmeti olan bir adayın puan hesaplamasında 18 gün dikkate alınmayacak, 3 yıl ve 1 ay dikkate alınacaktır.

Örnek 2) 1 yıl 8 ay 04 gün hizmeti olan bir adayın puan hesaplamasında sadece 04 gün dikkate alınmayacak 2 yıl 8 ay dikkate alınacaktır.

Yönetici adaylarımızın ve şube yöneticilerimizin bu konuyu hassasiyetle takip etmeleri ve ilgilileri uyarmaları gerekmektedir.   

 

TÜRK EĞİTİM SEN GENEL MERKEZİ

 

Son Haberler

SENDİKAL VESAYETTEN KURTULMAK İÇİN TEK ÇARE TÜRKİYE KAMU SEN’DİR

Genel Başkanımız Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcımız Erhan Bayram ile birlikte 18-20 Nisan 2025 tarihlerinde Bursa, Balıkesir ve Yalova’da bir dizi istişarede bulundu.

500 BİN EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNU SADECE 25 BİN ATAMA; İPİN UCU KAÇTI!

Genel Başkan Yardımcımız Erhan Bayram, 16-17 Nisan 2025 tarihlerinde bir dizi temaslarda bulundu.

MÜLAKATTA BÖLGE İDARE MAHKEMESİNDEN BİR KARAR DAHA

Bilindiği üzere, Türk Eğitim Sen olarak sözlü sınav sonucunda mağdur olan adaylara verdiğimiz hukuki destek sonucu bir mahkemeden işlemin yürütmesinin durdurulması yönünde diğer davalara emsal teşkil edecek olumlu karar verilmişti.

MİLLİ İRADENİN KOMUTA KARARGÂHI, CUMHURİYETİN KURUCU İRADESİ TBMM 105 YAŞINDA

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hakkında yaptığı basın açıklamasıdır.