Arama Yapın

YARD. DOÇENTLERLE İLGİLİ TALEBİMİZE MALİYE’DEN CEVAP…

17.02.2011 tarih ve 6114 Sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun’un 15. maddesi gereği, Yardımcı Doçent kadrosunda görev yapan personellerin kadro intibaklarının yapılarak, derece ve kademe ilerlemelerinin sağlanması hususunda Maliye Bakanlığına başvuruda bulunmuştuk.

Maliye Bakanlığının 20.02.2012 tarih ve 2210 sayılı cevabi yazısında, 6114 sayılı Kanun’un yayımlanmasını müteakip 78 sayılı KHK ek 1. maddesi uyarınca, yardımcı doçentlerin birinci dereceye yükseltilmesini de kapsayan 2011 yılı öğretim elemanı kadrolarının unvan ve derece değişikliği teklifinin Bakanlar Kurulunca 31.10.2011 tarih ve 2011/2431 sayılı kararı ile uygun bulunarak 17.02.2012 tarihli Resmi Gazetede yayımlandığı, yardımcı doçentlerin gerekli hizmet şartını taşımaları kaydıyla birinci dereceli kadroya yükseltilmelerinin, 2011/2431 sayılı kararının yayımını müteakip mümkün olduğu belirtilmiştir.

 

 

Son Haberler

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN 30 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLERLE ANLAMLI BULUŞMA

Yunus Emre Enstitüsü tarafından organize edilen Türkçe Yaz Okulu kapsamında Türkiye’de bulunan UAESEB ve Türk Eğitim-Sen’in desteği ile Öğrenci Yurdumuzda konaklayan, 30 farklı ülkeden gelen 32 uluslararası öğrenciyle anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.

8. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME TALEPLERİMİZİ AÇIKLADIK

8. Dönem Toplu Sözleşme öncesi Türkiye Kamu-Sen olarak taleplerimizi basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladık.

MANİSA 2 NO’LU ŞUBEMİZ EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Türk Eğitim Sen Manisa 2 No’lu Şube Genel Merkezimizin 17.07.2025 tarihli 117 No’lu kararıyla kurulmuştur.

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.