ÜNİVERSİTEDE BİR İLKİ BAŞARDIK

Promosyon ihalesinde 3 Milyon 830 bin YTL Teklif veren Yapı Kredi Bankası ihaleyi kazanmıştır. SDÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar bu bedelin tamamının SDÜ çalışanlarına dağıtılacağını belirtmiştir.
Promosyon ihalesi Türkiye’de hiçbir üniversitede uygulanmayan bir yöntemle çok turlu açık artırma usulü ile ve herkese açık bir şekilde yapılmıştır. Başbakanlık genelgesinde %30 u Kuruma bırakılabilir denmesine rağmen SDÜ Rektörlüğü Promosyon gelirlerinin tamamını üniversite çalışanlarına eşit bir şekilde dağıtma kararı almıştır.
İhale sonrası Türk Eğitim-Sen Isparta Şube Yönetim Kurulu ve Üniversite Temsilcilerince SDÜ Genel Sekreteri Ahmet Tevfik Köse makamında ziyaret edilmiş, göstermiş oldukları çabadan dolayı kendilerine Üniversite çalışanları adına teşekkür edilmiştir.
          Sendikamızın girişimleri ve Üniversite yetkililerinin çabalarıyla elde edilen bu kazanımın üniversite çalışanlarına hayırlı olmasını dileriz.

Şemsettin KILINÇARSLAN                    Ali BALABAN
        SDÜ Temsilcisi                                 Şube Başkanı

Son Haberler

ÖĞRENCİ GELİŞİM RAPORLARI UYGULAMASINDAN VAZGEÇİLSİN!

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında uygulamaya konulan öğretim programlarının amacına uygun ve işlevsel bir...

2026 YILI ÜLKEMİZE VE DÜNYAYA BARIŞ, HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN

Genel Başkanımız Talip Geylan, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, 2026 yılının başta ülkemiz olmak...

PROJE OKULLARINA ATAMA İLE İLGİLİ KARAR

Üyemizin, 2025 Yılı Milli Eğitim Bakanlığı'na Bağlı Özel Program Ve Proje Okuluna Öğretmen Atama...

MÜLAKAT MAĞDURLARINDAN GENEL BAŞKANIMIZI ZİYARET

2023 KPSS sonuçlarına göre ilk 20 bine girerek atanmaya hak kazanan ancak mülakatlarda elenerek mağdur edilen öğretmenlerimiz, 25.12.2025 tarihinde Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.