Arama Yapın

ÜNİVERSİTE TEMSİLCİLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

Türk Eğitim-Sen Üniversite Temsilcileri Eğitim ve İstişare Toplantısı, 7-8 Aralık 2018 tarihinde Antalya’da gerçekleştirildi.

İstişare toplantısı ile 2. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresi’nin ortak açılış oturumu 7 Aralık 2018 tarihinde yapıldı.

8 Aralık tarihindeki öğleden önceki ilk oturumda Genel Sekreter Musa Akkaş, Genel Başkan Yardımcıları  M. Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolğun yönetiminde Üniversite Temsilcileri İstişare Toplantısı yapıldı.

Toplantıda Türk Eğitim-Sen’in üniversiteler ile Kredi ve Yurtlar Kurumu’na yönelik çalışmaları hakkında bilgi verildi, üniversite,YÖK ve Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda çalışan personelin, akademisyenlerin sorunları ele alındı, çözüm önerileri sunuldu.

Üniversite temsilcileri ise talep ve önerilerde bulundu. Toplantı soru-cevap ile sona erdi.

Öğleden sonraki oturumda ise Dr. Öğretim Üyesi Hande Özgen, "Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları" ile ilgili eğitim verdi.

İstişare toplantısının kapanış oturumu ise Genel Başkan Talip Geylan’ın değerlendirme konuşmasıyla tamamlandı.

Son Haberler

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN 30 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLERLE ANLAMLI BULUŞMA

Yunus Emre Enstitüsü tarafından organize edilen Türkçe Yaz Okulu kapsamında Türkiye’de bulunan UAESEB ve Türk Eğitim-Sen’in desteği ile Öğrenci Yurdumuzda konaklayan, 30 farklı ülkeden gelen 32 uluslararası öğrenciyle anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.

8. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME TALEPLERİMİZİ AÇIKLADIK

8. Dönem Toplu Sözleşme öncesi Türkiye Kamu-Sen olarak taleplerimizi basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladık.

MANİSA 2 NO’LU ŞUBEMİZ EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Türk Eğitim Sen Manisa 2 No’lu Şube Genel Merkezimizin 17.07.2025 tarihli 117 No’lu kararıyla kurulmuştur.

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.