TOPLU SÖZLEŞME KANUNU TASARISI TASLAĞI’NDA YER ALMASINI İSTEDİĞİMİZ KONULAR

Türkiye Kamu-Sen Yönetim Kurulumuzca; 4688 sayılı kanunda yapılacak değişikliklerle ilgili olarak bir dizi ziyaret etkinliği yapılması kararlaştırılmıştır.

 

Bu ziyaretler çerçevesinde illerinizdeki AKP, CHP ve MHP temsilcileri ile görüşmeniz ve toplu sözleşme hakkımızın kullanımı için taslakta yapılmasını istediğimiz değişikliklerle ilgili hazırladığımız raporu sunmanız ve taleplerimizle ilgili kamuoyu oluşturmanız önemle rica olunur. 

 

Son Haberler

VERGİDE ADALET İSTİYORUZ! KAMU ÇALIŞANLARININ ALIN TERİ VERGİLERE GİTMESİN

Genel Başkan Yardımcımız Orhan Kütük, 8-9 Nisan 2026 tarihleri arasında İzmir 1 No.lu Şube...

NORM FAZLASI RE’SEN ATAMADA YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI

Sendikamız üyesinin norm kadro fazlası olduğu gerekçesiyle re’sen, aile birliği mazeretine uygun olmayan bir yere atanması üzerine açılan davada, Kırklareli İdare Mahkemesinin 2026/155 E. Sayılı ve 26.03.2026 tarihli kararıyla işlemin yürütmesinin durdurulmasına karar verilmiştir.

TÜRK EĞİTİM-SEN MERKEZ KADIN KOMİSYONU’NDAN POLİS HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

Türk Eğitim-Sen Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörü Serap Gül öncülüğündeki Merkez Kadın Komisyonu heyeti,...

ÜNİVERSİTELERDE KEYFİ UYGULAMALARA SON VERİLSİN!

Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Fatih İşcan, 8 Nisan 2026 tarihinde İzmir 4 No.lu Şube Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Palabıyık ve şube yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.