TEM-SEN’DEN SENDİKAMIZA ZİYARET

           Tüm Eğitimciler ve Eğitim Müfettişleri Sendikası Genel Başkanı Mehmet Pınardağ ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’a nezaket ziyaretinde bulundu.

           Ziyarette, müfettişlerin sorunlarını anlatan Mehmet Pınardağ, eğitim müfettişleri ile ilgili yasanın çıkması konusunda Türk Eğitim-Sen’in verdiği desteğe teşekkür etti.  Pınardağ; İlksan’da Türk Eğitim-Sen delegelerinin elde ettiği başarıyı takdir ettiklerini kaydederek, Türk Eğitim-Sen’e İlksan’a yeni, güvenilir bir kimlik kazandırdığı için teşekkür etti. Görüşmede; MEB’in uygulamaları, öğretmen ihtiyacı, sözleşmeli öğretmenlik uygulaması, KPSS skandalı gibi konular da ele alındı

 

Genel Başkan İsmail Koncuk ise, sendikamızın eğitim müfettişlerinin sorunlarını kendi sorunları gibi gördüğünü ifade ederek, müfettişlerin taleplerinin mutlaka dikkate alınmasını gerektiğini söyledi. Koncuk, eğitim müfettişlerine her platformda katkı sunacaklarını da dile getirdi.

 

 

 

 

Son Haberler

İLKSAN’DAN ŞEHİT EĞİTİCİMLERE VEFA

İLKSAN Genel Müdürlüğü, 09.12.2025 tarihinde Ankara Atatürk Orman Çiftliğinde şehit öğretmenlerimiz için oluşturulan hatıra ormanında fidan dikimi töreni düzenledi.

NORM FAZLASI ATAMADA YENİ YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARLARI

Sendikamız üyelerinin norm kadro fazlası olduğu gerekçesiyle re’sen, aile birliği mazeretine uygun olmayan bir yere atanması üzerine açılan davalarda yürütmeyi durdurma kararları verilmiştir.

5. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ YAPILDI

Türk Eğitim Sen ve Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği tarafından “Doğumunun 90. Vefatının 10. Yılında Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Anısına” düzenlenen 5. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi, 4-7 Aralık 2025 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı.

ARALIK AYI E-BÜLTENİ YAYINDA

Aralık ayı bültenimizi yayınladık! Sendikamızın güncel faaliyetlerini, eğitim dünyasındaki gelişmeleri ve üyelerimize yönelik çalışmalarımızı...