SÜT İZNİ KULLANANLARIN EK DERSİ KESİLMEYECEK

Türk Eğitim-Sen olarak Okullarımızda görev yapan ve doğum sonrası süt izni kullanan rehber öğretmenlerin süt izni kullanmalarına bağlı olarak ek ders ücretlerinin kesilemeyeceği,  sehven kesilen ücretlerin ivedilikle öğretmenlerimize ödenmesi için illerin bilgilendirilmesine ilişkin talebimiz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından cevaplanmıştır.

Bakanlık ek ders ücretinden yararlanmakta olan rehber öğretmenlerin, süt izni kullandıkları güne rastlayan ek ders ücretlerinin tam olarak ödenmesi gerektiğini belirtmiştir.

 

İlgili yazımız için tıklayınız ( )

İlgili cevabi yazı için

 

Son Haberler

NORM FAZLASI RE’SEN ATAMADA BÖLGE İDAREDEN YD KARARI

Eşi zorunlu atamaya tabi personel olarak görev yapmakta olan sendikamız üyesinin norm kadro fazlası...

İLKSAN’DAN ŞEHİT EĞİTİCİMLERE VEFA

İLKSAN Genel Müdürlüğü, 09.12.2025 tarihinde Ankara Atatürk Orman Çiftliğinde şehit öğretmenlerimiz için oluşturulan hatıra ormanında fidan dikimi töreni düzenledi.

NORM FAZLASI ATAMADA YENİ YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARLARI

Sendikamız üyelerinin norm kadro fazlası olduğu gerekçesiyle re’sen, aile birliği mazeretine uygun olmayan bir yere atanması üzerine açılan davalarda yürütmeyi durdurma kararları verilmiştir.