ÖZÜR GRUPLARI İÇİN TEKRAR BAŞVURU ALINACAK

İl Milli Eğitim Müdürlüklerine;
Kadrolu öğretmenlerin yaz tatili dönemindeki özür durumuna bağlı yer değiştirme başvuruları 21 Ağustos 2009 tarihi mesai saati sonu itibariyle alınmış ve değerlendirilerek aynı gün ilan edilecektir.
Bu değerlendirme sonucunda tercihlerine atanamayanlar ile çeşitli nedenlerle elektronik ortamda başvuruda bulunamayan kadrolu öğretmenlerin, mağdur olmamaları için 25-31 Ağustos tarihleri arasında tekrar özür durumuna bağlı yer değiştirme başvurusu alınacaktır.
Aynı şekilde söz konusu yer değiştirme döneminde özür durumundan yer değiştirmiş olan sözleşmeli öğretmenlerden boşalan pozisyonlar için de yeniden başvuru alınacaktır.
Özür durumuna bağlı ek atamalar için Kontenjan Modülü 22/08/2009 tarihinden itibaren aktif hale getirilecek olup kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler için ayrı ayrı kontenjan belirlenecektir.
Başvuru tarihi dikkate alınarak, gerekli tedbirler alınmak suretiyle en geç 24/08/2009 tarihi mesai saati sonuna kadar kontenjan belirleme işlemlerinin sonuçlandırılmasını rica ederim.
Hikmet ORMAN
Genel Müdür Yardımcısı V.

Son Haberler

GELİŞTİRME ÖDENEĞİ ÜNİVERSİTE İDARİ PERSONELİNE DE VERİLMELİDİR!ÜNİVERSİTELERDE EK DERS ÜCRETİ ARTIRILMALIDIR!

Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Fatih İşcan,  Isparta, Burdur, Konya ve Mersin’de gerçekleştirdiği ziyaret...

19 MAYIS, İSTİKLAL YOLUNDA İLK ADIMDIR!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı...

HUZURLU ÜNİVERSİTE ÇALIŞANI, GÜÇLÜ ÜNİVERSİTE DEMEKTİR

Genel Başkanımız Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Fatih İşcan ile birlikte Mersin...

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ORHAN KÜTÜK, ELAZIĞ’DA 5. GELENEKSEL OKÇULUK TOYUNA KATILDI.

Genel Başkan Yardımcımız Orhan Kütük, 15-16 Mayıs 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen Elazığ programı kapsamında bir...