Okullarımızı Proje Çöplüğüne Döndürmeyelim!

Genel Başkanımız Talip Geylan, bazı il müdürlerinin adeta skor yarışına girercesine TEKNOFEST ve TÜBİTAK projeleri üzerinden takındıkları tutumların okullarda eğitim öğretimi aksatacak seviyeye getirdiğine dikkat çekerek, "Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu duruma müdahil olması ve -mış gibi davranan kimi taşra yöneticilerine çeki düzen vermesi elzemdir."dedi.

Genel Başkan Talip Geylan açıklamasında şunları söyledi: 

“Öğrencilerimizin eğitim sürecinin bilimsel ve sosyal etkinliklerle beslenmesi pek tabii ki olması gerekendir.

Ancak, son zamanlarda TEKNOFEST ve TÜBİTAK projeleri üzerinden hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz eğitim öğretim faaliyetlerini sağlıklı yapamaz hale getirilmekte.

Bazı il müdürlüklerinin, adeta skor yarışına girercesine takındıkları tutumlar, okullarımızdaki eğitim öğretimi aksatacak seviyeye gelmiş durumda.Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu duruma müdahil olması ve -mış gibi davranan kimi taşra yöneticilerine çeki düzen vermesi elzemdir.”dedi.

Son Haberler

YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME YÖNETMELİĞİNE DAVA AÇTIK

Türk Eğitim Sen, 30.01.2026 tarih ve 33153 sayılı resmi gazete yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı...

IRAK TÜRKMEN EĞİTİMCİLERİNDEN GENEL BAŞKAN TALİP GEYLAN’A ANLAMLI ZİYARET

Irak Türkmen Eğitimciler Öğretmen Örgütü Başkanı Ali Gülboy ve beraberindeki heyet, 11 Şubat 2026...

 

ÖZEL EĞİTİM ANAOKULLARINDA GÖREV YAPAN ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLERİNE DE HAFTADA 1 SAAT EK DERS...

TÜRK EĞİTİM SEN ÜYELERİNE;MEB EKYS 2026 YAZILI SINAVINA HAZIRLIK DUYURUSU

2026 yılı Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB EKYS) kapsamında uygulanacak...