Arama Yapın

NİHAYET TEOG SINAV ÜCRETLERİ ÖDENİYOR

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında görev alan öğretmen dışındaki başta memur ve hizmetliler olmak üzere diğer personele hak ettikleri ücretlerin halen ödenmediğine ilişkin sendikamıza ulaşan bilgiler doğrultusunda Türk Eğitim-Sen olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na yazılı başvuruda bulunulmuştu. 
Bakanlık cevabi yazısında; 29-30 Nisan 2015 tarihinde yapılan sınav ücretlerinin  02/07/2015 tarihinde kişilerin banka hesaplarına havale işlemleri yapılarak ödemenin gerçekleştirildiğini belirtmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı iki ayı aşkın bir süre sonunda nihayetinde sınav ücretlerini yatırdı. Sormak istiyoruz!!! Emeğinin karşılığını almak isteyenler neden hak ettiği bir şeyi alma mücadelesi ile tekrar baş başa bırakılırlar??? Her derse geç kalan Milli Eğitim Bakanlığı bu konuda da Sendikamızı şaşırtmamıştır. Ama söylemek isteriz ki; Hak edene hakkını vermek adalettir. Zamanında olmayan adalet ise zulümdür.  

İlgili yazımız için tıklayınız

İlgili cevabi yazı için tıklayınız 

Son Haberler

8. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME TALEPLERİMİZİ AÇIKLADIK

8. Dönem Toplu Sözleşme öncesi Türkiye Kamu-Sen olarak taleplerimizi basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladık.

MANİSA 2 NO’LU ŞUBEMİZ EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Türk Eğitim Sen Manisa 2 No’lu Şube Genel Merkezimizin 17.07.2025 tarihli 117 No’lu kararıyla kurulmuştur.

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.

İNSANLIK DÜŞMANI İSRAİL “VADEDİLMİŞ HEZİMETİ” YAŞAYACAK

Genel Başkanımız Talip Geylan, İsrail’in Suriye’ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi. Geylan, “Gazze’de 50 binden fazla masumu katleden, fütursuzca bölge ülkelerine saldıran insanlık düşmanı İsrail illa ki ‘Vadedilmiş hezimeti’ yaşayacaktır” dedi.