Arama Yapın

MÜDÜRLÜK SINAVINDAKİ HATALI SORULARA İTİRAZ ETTİK

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 02.10.2011 tarihinde Eğitim Kurumları Müdürlük Sınavı yapılmıştır. Bu sınavda hazırlanan bazı soruların hatalı olduğuna ilişkin tarafımıza bildirimler ulaşmıştır.

Türk Eğitim Sen olarak MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne gönderdiğimiz yazıda, Eğitim Kurumları Müdürlük Sınavı A Kitapçığında hatalı olduğunu düşündüğümüz 69. ve 92. sorularının yeniden değerlendirilmesi yönünde talepte bulunduk.

 

İlgili Yazımız İçin Tıklayınız ( )

Son Haberler

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN 30 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLERLE ANLAMLI BULUŞMA

Yunus Emre Enstitüsü tarafından organize edilen Türkçe Yaz Okulu kapsamında Türkiye’de bulunan UAESEB ve Türk Eğitim-Sen’in desteği ile Öğrenci Yurdumuzda konaklayan, 30 farklı ülkeden gelen 32 uluslararası öğrenciyle anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.

8. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME TALEPLERİMİZİ AÇIKLADIK

8. Dönem Toplu Sözleşme öncesi Türkiye Kamu-Sen olarak taleplerimizi basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladık.

MANİSA 2 NO’LU ŞUBEMİZ EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Türk Eğitim Sen Manisa 2 No’lu Şube Genel Merkezimizin 17.07.2025 tarihli 117 No’lu kararıyla kurulmuştur.

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.