MERKEZ YÖNETİM KURULU MİLLİ EĞİTİM BAKANI HÜSEYİN ÇELİK’İ ZİYARET ETTİ

Sendikamızın 3. Olağan Genel Kurulu’nda göreve seçilen Genel Başkanımız İsmail KONCUK ve yeni yönetim kurulu üyelerimiz gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinde aynı zamanda eğitim çalışanları adına taleplerini de ilettiler.

Genel Başkan İsmail KONCUK, ziyarette sendikamızın eğitim çalışanlarının gözü, kulağı olduğunu belirterek, Bakan ÇELİK’ten eğitim çalışanlarına destek olmasını istedi. Ücret yetersizliğine değinen KONCUK, eğitim çalışanlarının büyük fekakarlık içinde çalışmasına karşın Türkiye’de hak ettikleri konumda olmadığını söyledi. Eğitim alanında yaşanan sıkıntılara dikkat çeken KONCUK, yönetim kademesinin sorunlara daha duyarlı olmasını istedi. Öte yandan uzun zamandır sürüncemede bırakılan atama yönetmeliğinin de bir an önce çıkarılması gerektiğini ifade eden Koncuk, bu konuda yetkili sendika olarak Türk Eğitim-Sen’in görüşlerinin alınmasının daha sağlıklı bir yönetmeliğin hazırlanmasına katkıda bulunacağına dikkat çekti.

Bakan Çelik’te ziyarette yaptığı konuşmada yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, bakanlık olarak eğitimin hedeflerine yönelik her türlü öneri ve teklife olumlu bulduklarını belirtti. Atama yönetmeliğinin de çok kısa bir sürede yayınlanacağını ifade eden Çelik, bu konuda ilgili tüm tarafların fikirlerine açık olduklarını ifade etti

Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayınız

Son Haberler

GENEL BAŞKANIMIZ REKTÖR PROF. DR. GÜLÇİN YAHYA KAÇAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Genel Başkanımız Talip Geylan, 06 Ağustos 2026 tarihinde Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Gülçin Yahya Kaçar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

LİYAKAT, EĞİTİM SİSTEMİNİN TEMEL TAŞI OLMALIDIR!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye liyakat konusu başta olmak üzere eğitim meselelerine gösterdiği duyarlılıktan ötürü tüm eğitim camiası adına teşekkürlerini sunuyorum.

EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNLARI ÖĞRETMEN OLMALIDIR!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Bengütürk TV’de yayınlanan Söz Hakkı programına katılarak öğretmen atamaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

AĞUSTOS AYI E-BÜLTENİ YAYINDA

Ağustos ayı bültenimizi yayınladık! Sendikamızın güncel faaliyetlerini, eğitim dünyasındaki gelişmeleri ve üyelerimize yönelik çalışmalarımızı...