Merkez Kadın  Komisyonu Genel Koordinatörlüğümüz Ankara 3 No’lu Şubeye Bağlı Mamak’ta Bir Dizi Ziyarette  Bulundu.

Türk Eğitim Sen Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörümüz Ankara 3 No'lu Şubeye bağlı Mamak bölgesinde bir dizi ziyarette bulunarak okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörümüz Serap Gül’e ziyaretlerinde Ankara 3 No’lu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Leyla Karabacak ve üyemiz Aysel Ulusoy eşlik etti.

Kadın Komisyonumuz Ankara Mamak bölgesinde bulunan Sevgi Bahçesi Anaokulu, Tepecik Dostlar Ortaokulu, Fatma Tarman İlkokulu-Ortaokulu ve Sultan Alparslan İlkokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaretlerde öğretmenlerin güncel sorun ve beklentilerini dinleyen Merkez Kadın Komisyonumuz,   sendikamızın genel görüş ve önerilerini paylaşarak, yaptığı çalışmaları hakkında öğretmenlere paylaşımda bulundular.

Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörümüz Serap Gül ziyaret ettiği okullarda misafirperverliklerinden dolayı okul idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundu.





Son Haberler

5. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ YAPILDI

Türk Eğitim Sen ve Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği tarafından “Doğumunun 90. Vefatının 10. Yılında Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Anısına” düzenlenen 5. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi, 4-7 Aralık 2025 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı.

ARALIK AYI E-BÜLTENİ YAYINDA

Aralık ayı bültenimizi yayınladık! Sendikamızın güncel faaliyetlerini, eğitim dünyasındaki gelişmeleri ve üyelerimize yönelik çalışmalarımızı...

ÖĞRETMENLE BİRLİKTE KAYBETTİĞİMİZ, GELECEĞİMİZDİR!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Ankara’nın Çankaya ilçesindeki bir okuldaki bazı öğrencilerin öğretmene yönelik uyguladığı uygunsuz ve çirkin tavırları sert bir dille eleştirerek konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

KAMU ÇALIŞANLARININ EKONOMİK ZARARLARI MUTLAKA KARŞILANMALIDIR

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Kasım ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi.