MEMURA EK ZAM DEDİK, DÜNYA VE TÜRKİYE`DE ZİRVEYE OTURDUK

2021 yılı için memur ve emekliye ek zam yapılmasına yönelik olarak Twitter üzerinden gerçekleştirdiğimiz #MemuraEkZam isimle etiket çalışmamız atılan yüzbinlerce twit ile Türkiye ve Dünya sıralamasında birinci oldu.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin ilk tweeti ile başlayan çalışmamız ilk 10 dakika içerisinde Türkiye listesinde 1. sıraya oturdu.

Türkiye Kamu-Sen üyeleri, yöneticileri ve kamu çalışanlarının attığı yüzbinlerce tweet ülke gündeminde olduğu gibi dünya gündeminde de birinci sıraya yükseldi.

2021 yılı için reva görülen %3+3'lük artışın yaşanan ekonomik gelişmeler çerçevesinde yetersiz kaldığı gerçeğinin vurgulandığı etiket çalışmasında kamu çalışanları memura ek zam yapılmasının zaruriyet olduğunu dile getirdiler.

KAHVECİ: YÜZBİNLERİN KATILDIĞI BİR SOSYAL MEDYA MİTİNGİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

Türkiye ve dünya gündeminde birinci olan Twitter etkinliğini değerlendiren Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, "Kamu çalışanlarımızın bütün beklentilerini yakından takip ediyor ve çözüm odaklı olarak çaba sarf ediyoruz. İşte bu sorunlardan birisi olan ekonomik gerçekleri dile getirmek ve 2021 yılı için belirlenen %3+3 zammın yetersiz kaldığını bir kez daha gündeme taşımak için düzenlemiş olduğumuz Twitter etkinliği tam anlamıyla bir sosyal medya mitingine dönüşmüştür.

Yüzbinlerce tweetin atıldığı ve ek zam beklentisinin üstüne basa basa vurgulandığı bu çalışmamıza katılan ve destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

Kamu çalışanlarımızın kayıpları telafi edilmeli, gerekirse toplu sözleşme masası yeniden kurulmalı ve memurlarımıza ek zam verilmelidir. Bu konudaki ısrarımız aylardan beri süregelmektedir. Yaşanan gelişmeler bizleri haklı çıkarmıştır. Bu nedenle ek zam konusundaki ısrarımız bundan sonra da devam edecektir. 

Twitter'daki bu etkinliğiniz umuyoruz ki yetkililerimizi de harekete geçirecek ve milyonlarca kamu çalışanı, emekli ve ailelerini sevindirecek bir karara imza atacaklardır.

Talebimizi ülke gündemine taşıyan ve yüzbinlerce twit atan üyelerimize ve kamu çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

 

Son Haberler

ŞUBE MÜDÜRLERİ VE EĞİTİM MÜFETTİŞLERİNE YÖNELİK MALİ DÜZENLEME OLUMLU BİR ADIMDIR; ANCAK KAPSAMI GENİŞLETİLMELİ VE ADALET ESAS ALINMALIDIR

11 Temmuz 2026 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile il millî eğitim müdür...

PROJE OKULU ATAMALARINDA İPTAL KARARI

Kocaeli İlinde proje okulu kapsamında bulunan Fen Lisesinde öğretmen olarak görev yapan Sendikamız üyesinin,...

MİLLÎ MÜCADELE, MİLLETİMİZİN ORTAK HAFIZASIDIR

Genel Başkanımız Talip Geylan, son günlerde kamuoyunda “Kurtuluş Savaşı mı, Millî Mücadele mi?” ekseninde...

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN “AKRAN ZORBALIĞI VE SUÇA KARIŞAN ÇOCUKLAR” ANKETİ

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi, okullarda ve okul çevresinde yaşanan akran zorbalığı ile suça karışan...