MEB’DEN KAPATILAN VE DÖNÜŞTÜRÜLEN OKULLAR YAZISI

         Milli Eğitim Bakanlığının 2010/30 sayılı ve 06.05.2010 tarihli Genelgesi doğrultusunda, genel liselerden bir kısmı Anadolu Lisesi’ne dönüştürülmekte, bir kısmı da kademeli olarak kapatılarak, teknik ve endüstri meslek lisesi, kız teknik ve meslek lisesi, otelcilik ve turizm meslek lisesi, ticaret meslek lisesi, imam hatip lisesi, sağlık meslek lisesi, tarım meslek lisesi, çok programlı lise, mesleki ve teknik eğitim merkezi olarak yeni bir eğitim kurumu oluşturulmaktadır.

         Milli Eğitim Bakanlığının 07.10.2010 tarih ve 3756 sayılı yazısı ile kademeli olarak kapatılan okulların binasında yeni açılan okul türlerinin MEBBİS’de iki kurum olarak faaliyetlerini sürdürmelerinin bazı sıkıntılara yol açtığı belirtilerek, bu okullarda eğitim-öğretim ve yönetim faaliyetlerinin sorunsuz şekilde sürdürülebilmesi için bazı açıklamalara yer verilmiştir.

Son Haberler

15 TEMMUZ; TÜRK MİLLETİNİN ONURUNA, DEVLETİNE VE DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIŞININ ADIDIR

     "Millî egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve...

GENEL BAŞKANIMIZ TALİP GEYLAN, MHP GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Genel Başkanımız Talip Geylan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.Ziyaret...

AYNİYAT SAYMANLARINA 3600 EK GÖSTERGE VERİLMESİ İLE İLGİLİ MAHKEME KARARI

Üniversitede 1. Derece Ayniyat Saymanı kadrosunda görev yapmakta olan Sendikamız Üyesinin, maaşının 3600 ek...

2026 ZİYA GÖKALP YILI İLAN EDİLMELİDİR!

Türk Eğitim-Sen, Türk milletinin fikir ve kültür tarihine yön vermiş büyük mütefekkir Ziya Gökalp’in doğumunun 150. yılı olan 2026 yılının “Ziya Gökalp Yılı” olarak ilan edilmesi için Cumhurbaşkanlığı makamına resmi bir yazı gönderdi.