Arama Yapın

MEB Görevde Yükselmede Kadro Kısıtlaması Kaldırılmalıdır.

MEB Merkez ve Taşra Teşkilatı Memur, Şef, Sayman ve Şube Müdürü Kadroları için görevde Yükselme Suretiyle atama Kılavuzu yayınlandı.

Ancak 2021/14 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesinden kaynaklı kısıtlama sebebiyle özellikle sayman kadrosuna atanmak için sınava giren ve çok yüksek puan alan bir çok kişi bu şartlar altında maalesef atanamayacak. Çünkü MEB in boş kadro olarak ilan ettiği çoğu kadro 1. Derece kadro ve ilgili genelge kapsamında atama yapılması mümkün değil. Cumhurbaşkanlığına yazılı talep de bulunarak mağduriyetin önlenmesi için ilgili genelge hükmünün kaldırılmasını talep ettik.

İlgili yazı için tıklayınız.

Son Haberler

249.447 ÜYEMİZE TEŞEKKÜRLER

İlkeli, kararlı, mücadeleci sendikacılığın adresi Türk Eğitim Sen inançla, kararlılıkla, emin adımlarla yoluna devam ediyor.

ARİFE GÜNÜ TAM GÜN TATİL EDİLSİN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Arife Günü’nün tam gün tatil edilmesini isteyerek, “Özellikle okullarımızda, hele...

572 YIL ÖNCE ŞEHİRLERİN TACI İSTANBUL TÜRK MİLLETİYLE KAVUŞTU.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, İstanbul’un Fethinin 572. yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

LOJMAN TAHLİYESİ  İLE İLGİLİ  YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI

Sendikamız üyesinin, bulunduğu okulda norm fazlası olduğu gerekçesiyle aynı il merkezinde görev yerinin değişmesine...