Arama Yapın

KONCUK: YAZIKLAR OLSUN!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Genel Başkanı İsmail Koncuk, bir sendika başkanının üye sayılarındaki artışlarını başarı olarak göstermesini değerlendirerek, "58 yaşına geldim böyle bir rezillik görmedim.Bu rezilliğe tahammül etmiyorum, etmeyeceğim, eden etsin" dedi. 

"Yüzümüz ak, vicdanımız rahat hamdolsun. Herkes vicdanına danışsın, bakalım ne çıkacak?" diye soran Koncuk, "Hiç eyvallahımız yok, neticede bize şuursuz derler, deli derler ama ADAM DEĞİL DİYEMEZLER.SİZ ADAM DEĞİLSİNİZ!" dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk değerlendirmesinde;

"Hepimizin tahmin edeceği bir sendika başkanı başarı ölçüsü olarak üyesindeki artışı gösteriyor, elhak haklı. 2 yılımızı kaybetmemize dahi tepki yoksa, ne desek boş.

Bizi de şuur kaybına uğramakla itham ediyor.Bir şuur kaybı olduğu doğru, doğruyu söyleyen bizde mi, yalana sarılan sizde mi?Yoksa…?

Aklı başında bir insandan ne demesini bekliyorsunuz?Zam oranı yerlerde, üstüne üstlük vergi dilimi problemi ortada duruyor. 4-C, 4-B'ye kadro olmadığı gibi özlük haklarında hiç bir şey yok.Eskiden alınmış kararları yeni diye yutturuyorlar.

Şuuru yerinde olduğunu iddia eden bu zat, "Yapılacağın en iyisini yaptık, Türkiye kazandı." diye gözümüzün içine baka baka sallıyor.Biz bunları söyleyince şuuru kaybetmiş oluyoruz, o her türlü yalanla şuurlu oluyor.

Yazık yahu, 58 yaşına geldim böyle bir rezillik görmedim.Bu rezilliğe tahammül etmiyorum, etmeyeceğim, eden etsin.Her zaman söyledim, " Biz şerefi, ahlakı temsil ediyoruz, bizim kaybetmemiz bu değerlerin kaybetmesi demektir." Yüzümüz ak, vicdanımız rahat hamdolsun.Herkes vicdanına danışsın, bakalım ne çıkacak?

Hiç eyvallahımız yok, neticede bize şuursuz derler, deli derler ama ADAM DEĞİL DİYEMEZLER.SİZ ADAM DEĞİLSİNİZ!"

BİR SENDİKA BAŞKANININ ÜYE ARTIŞLARINI BAŞARI OLARAK GÖSTERDİĞİ O YAZI!!!

Son Haberler

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Türk Eğitim Sen Şanlıurfa Şube Başkanımız Hikmet Karakuş vefat etmiştir.

KABİNEDEN ÖĞRETMENE MÜJDE ÇIKAR MI?

Genel Başkanımız Talip Geylan, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde yapılacak olan son Kabine toplantısında mülakat mağduru öğretmenlerden, kısıtlı kontenjandan dolayı ataması gerçekleşmeyen öğretmenlerin sorunlarını dile getirerek, “İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan genç meslektaşlarımızın bu son derece makul ve haklı beklentilerine kayıtsız kalmayacaktır” dedi.

NORM FAZLASI ATAMADA YENİ YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARLARI

Sendikamız üyelerinin norm kadro fazlası olduğu gerekçesiyle re’sen, aile birliği mazeretine uygun olmayan yerlere...

ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ERKEN EMEKLİLİK SÜRECİ HAKKINDA YÖK’E YAZI GÖNDERDİK.

1 Temmuz 2017 tarih ve 30111 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 7033 sayılı Sanayinin Geliştirilmesi...