KONCUK: MEMUR ZAMMI ENFLASYONA “TUŞ” OLDU

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Maliye Bakanı'nın, "Enflasyon farkı konusunda memur ve emekliler endişe etmesin" sözlerini değerlendirdi.

"Maliye Bakanı'nın sözleri karşısında çok rahatladım!" diyen Genel Başkan Koncuk, "Temmuz'u bırakın bugünü görün" dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: 

"Maliye Bakanı 'Enflasyon farkı konusunda memur ve emeklilerimiz endişe etmesin.' demiş.Vallahi, memur ve emeklilerimiz adına çok rahatladım!

Memur ve emekliye Ocak ayında verilen %3'lük zam, daha 2. ayda enflasyona tuş olmuş, ne gam nasıl olsa Temmuz'da enflasyon farkını alacağız!

Üzüldüğüm şudur, muhtarlara verilen neden memur ve emeklilerimize verilmez.Muhtarlarımızın da canı sağ olsun, sonuna kadar hak ediyorlar!

Şaka bir yana, beyler, %3 lük zam, 3. Ayda 3.29'luk, 4. Ayda 4.24'lük enflasyona tuş oldu.Bırakın Temmuzu bugüne bakın, memuru da görün."

Son Haberler

GELECEĞİMİZ OLAN ÜNİVERSİTELERİMİZDE AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİN SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNEMEZ!

Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Fatih İşcan, 21 Temmuz 2026 tarihinde Ankara 11 No.lu Şube Başkanı Mesut Uzuner ve şube yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Atar’ı makamında ziyaret etti.

PROJE OKULLARINDAKİ KEYFİ ATAMALARA VE SOYUT TAKDİR YETKİSİNE YARGI ENGELİ

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı proje okullarında liyakat ve objektif değerlendirme kıstasları göz ardı edilerek...

NORM FAZLASI RE’SEN ATAMALARDA YÜRÜTMEYİ DURDURMA VE İPTAL KARARLARI

Sendikamız üyelerinin norm kadro fazlası oldukları gerekçesiyle re’sen atanma işlemlerine karşı açtıkları davalarda yürütmeyi...

GENEL BAŞKANIMIZ TALİP GEYLAN, YÜKSEKÖĞRETİM GENEL SEKRETERİ BATIKAN AKSOY’U ZİYARET ETTİ

Genel Başkanımız Talip Geylan, 16 Temmuz 2026 tarihinde Yükseköğretim Genel Sekreteri Batıkan Aksoy’u ziyaret...