KEY’de 2. TUR ÖDEME LİSTESİ BELLİ OLDU

Star gazetesinin haberine göre, yaklaşık 5.8 milyon varandaşı ilgilendiren Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemelerinde takvim belli oldu.

Buna göre, 2’nci KEY ödemesinden yararlanacak kişilerle ilgili listeler 26 Haziran tarihine kadar Emlak Bankası’na teslim edilecek.

Emlak Bankası da hesaplamaları 2 ay içinde tamamlayarak ödemeleri ağustos ayı sonuna kadar yetiştirmeyi planlıyor.

2’nci KEY ödemelerine ilişkin süre çok sayıda itiraz dilekçesinin verilmesi nedeniyle 6 ay ertelenmişti.

1’inci KEY ödemesinden yararlanamayan veya KEY tutarını düşük bulan hak sahiplerinden yaklaşık 1.5 milyon adet itiraz dilekçesi geldi.

Ayrıca 3 milyon hatalı hak sahibi ile 1.3 milyon vatandaşlık numarası tespit edilemeyen hak sahibinin bilgilerinin de kontrol edilmesi gerekiyordu.
Kaynak: Star Gazetesi

Son Haberler

1 MAYIS’TA ÇANAKKALE’ DEYİZ. HEM MÜBAREK TOPRAKLARDA ŞEHİT ECDADIMIZI DUALARLA YÂD EDECEK, HEM DE TALEPLERİMİZİ EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE HAYKIRACAĞIZ

Genel Başkanımız Talip Geylan, 21 Nisan 2026 tarihinde Bengü Türk Tv’de yayınlanan Söz Hakkı...

BİNLERCE ÇOCUK DİJİTAL MECRALARDA KONTROLSÜZ ŞEKİLDE SAVRULUYOR.

Genel Başkanımız Talip Geylan, 21 Nisan 2026 tarihinde Kon TV’de yayınlanan “Ankara Konuşuyor” programının...

1 MAYIS’TA ÇANAKKALE’DEYİZ

Genel Başkanımız Talip Geylan 20 Nisan 2026 tarihinde Sakarya’da bir dizi temaslarda bulundu. Programları...

 23 NİSAN’I VAKUR BİR COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yönelik...