Arama Yapın

İZMİR’DE PROMOSYON MÜCADELEMİZ

Çalışanların hak ve menfaatlarini korumak için var olması gereken bir sendikanın çalışanlar lehine olan haklı bir talebe imza koyamamasının açıklaması ne olabilirki? Bu sendika mensupları alınan bu promosyonaları gönül rahatlığıyla harcayabilecekler midir eğitim çalışanlarının takdirine sunuyoruz. Bu belgeyi aşağıda inceleyebilirsiniz.

Bir başka promosyon mücadelemiz İzmir 9 Eylül Üniversitesinde sürmektedir. 9 Eylül Üniversitesinde yetkili olan İzmir 1 nolu şubemiz promosyonları çalışanlara dağıtmayan 9 Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne dava açmıştır. İdare mahkemesine açılan bu dava sonucunda promosyonların üniversite çalışanlarına dağıtılmasının sağlanmasının yargı kararıyla sağlanacağını umuyoruz. Ulusal basında da yer bulan bu haklı mücadelemizde eğitim çalışanlarının desteğini yanımızda görmek bizlere güç vermektedir.

Son Haberler

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN 30 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLERLE ANLAMLI BULUŞMA

Yunus Emre Enstitüsü tarafından organize edilen Türkçe Yaz Okulu kapsamında Türkiye’de bulunan UAESEB ve Türk Eğitim-Sen’in desteği ile Öğrenci Yurdumuzda konaklayan, 30 farklı ülkeden gelen 32 uluslararası öğrenciyle anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.

8. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME TALEPLERİMİZİ AÇIKLADIK

8. Dönem Toplu Sözleşme öncesi Türkiye Kamu-Sen olarak taleplerimizi basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladık.

MANİSA 2 NO’LU ŞUBEMİZ EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Türk Eğitim Sen Manisa 2 No’lu Şube Genel Merkezimizin 17.07.2025 tarihli 117 No’lu kararıyla kurulmuştur.

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.