Ana SayfaHABERLEREylem Etkinlik

Eylem Etkinlik

Sendikamız, TBMM’de ÖMK Görüşmelerine Müdahil Olacak!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Bengütürk Tv’de Ajans programına katılarak, ÖMK ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Rektör Atamaları Seçimle Yapılmalıdır

Genel Başkanımız Talip Geylan, 29.06.2024 tarihinde Çorum Şubesini ziyaret etti, ardından Çorum Şubesi'nin il genelinde yetkili sendika olması nedeniyle düzenlediği “Yetki Şöleni”ne iştirak etti.

Kadın Komisyonları Genel Koordinatörü Gül, “Kadınların Çalışma Hayatına Katılımının Artırılması Fırsatlar Çalıştayı”na Katıldı.

Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Leyla Polat, Merkez Kadın Komisyonları Genel Koordinatörü Serap Gül ile birlikte 26-27.06.2024 tarihlerinde Kadınların Çalışma Hayatına Katılımının Artırılması Fırsatlar çalıştayına katıldı.

ÖMK TBMM’de. Şimdi Sıra Eksikliklerin Ortak Bir İrade ile Giderilmesinde!

Genel Başkan Yardımcımız Erhan Bayram, 26.06.2024 tarihinde Ankara 8 No’lu Şubeye bağlı bazı ilçe temsilciliklerimizdeki görev değişimine katıldı.

Memur ve Emeklilerimizin Hakları İçin Hazine ve Maliye Bakanlığı Önündeydik

Türkiye Kamu-Sen olarak, Hazine ve Maliye Bakanlığı önünde yaptığımız basın açıklamasıyla, tasarruf tedbirleri çerçevesinde kamu görevlilerine ilişkin alınan kararlar ve memurlarımızın beklentilerini bir kez daha dile getirdik.

Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörümüz Serap Gül, Şehit Onur Doğan İlkokulunu Ziyaret Etti

Merkez Kadın Komisyonları Genel Koordinatörümüz Serap Gül, Şehitleri Anma Programı kapsamında 23.05.2024 tarihinde Şehit...

Öğretmenlerimizin Taleplerini Karşılayan Bir Meslek Kanunu İçin 81 İlden Mektup Gönderdik!

Türk Eğitim-Sen, yeni ÖMK düzenlenmesinin kamuoyuna duyurulmasına, TBMM gündemine getirilmesine kısa bir süre kala, milletvekillerine bir mektup göndererek, kanunla ilgili öğretmenlerimizin beklenti ve taleplerini bir kez daha dile getirdi.

Anneler Günü’nde “Anneme Mektup” Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi.

Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonu’nun öncülüğünde Anneler Günü programımız coşkuyla kutlandı. Anneler Günü programımız çerçevesinde konfederasyonumuzun düzenlediği “Anneme Mektup” yarışmasında dereceye giren çocuklarımıza ödülleri de törenle takdim edildi.

81 İlde İş Bıraktık!İl Milli Eğitim Müdürlükleri Önünde Şiddeti Protesto Ettik!

Türk Eğitim-Sen, 81 ilde eğitimde şiddeti protesto etmek amacıyla 10.05.2024 tarihinde iş bırakma eylemi gerçekleştirdi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü İstiklal Mücadelemizin Zaferle Taçlandığı İzmir’de Kutladık

Konfederasyonumuz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü, İstiklal Mücadelemizin zaferle taçlandığı İzmir’de, muhteşem mitingle 1 Mayıs’ın adına yakışır bir şekilde kutladı.

Türk Eğitim Sisteminde Proje Okulları Çalıştayı Yapıldı

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi 20.04.2024 tarihinde “Türk Eğitim Sisteminde Proje Okulları” temasıyla bir çalıştay düzenledi.

Genel Merkez Yöneticilerimiz Konya’da İstişarelerde Bulundu.

Genel Sekreterimiz Haydar Urfalı ile Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Kocakaplan ve Orhan Kütük, 23.03.2024 tarihinde Konya’da Teşkilat Buluşması ve İstişare Toplantılarına katıldı.