GÖKÇEADA`DA M.E. MÜDÜRÜ VE ŞUBE MÜDÜRLERİNE SORUŞTURMA İZNİ…

GÖKÇEADA’DA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE ŞUBE MÜDÜRLERİNE SORUŞTURMA İZNİ…

Gökçeada İlçe Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ ile Gökçeada İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ferhat YILMAZ ve Selman YILDIRTAN’ın “ İlçe genelinde okul müdürü olarak görev yapan kamu personeli hakkında kanunen doldurmakla yükümlü oldukları performans değerlendirme formlarını objektif olarak düzenlemedikleri, bu suretle okul müdürü kadrosunda bulunan kamu personelinin bu kadrolardan haksız şekilde ayrılmasına sebebiyet verdikleri” iddiası ile Gökçeada Kaymakamlığı tarafından; yapılan ön inceleme raporuna sonucunda; itham edilen Gökçeada İlçe Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ ile Gökçeada İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ferhat YILMAZ ve Selman YILDIRTAN ile ilgili; iddianın sübuta erdiği, 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 257.maddesinde belirtilen “Görevi kötüye kullanma” suçunun unsurlarının  oluştuğu ve bu nedenle 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkındaki Kanunun 3. ve 6.maddesi uyarınca soruşturma izni verilmesine karar verilmiştir.

 

Son Haberler

NORM FAZLASI RE’SEN ATAMADA BÖLGE İDAREDEN YD KARARI

Eşi zorunlu atamaya tabi personel olarak görev yapmakta olan sendikamız üyesinin norm kadro fazlası...

İLKSAN’DAN ŞEHİT EĞİTİCİMLERE VEFA

İLKSAN Genel Müdürlüğü, 09.12.2025 tarihinde Ankara Atatürk Orman Çiftliğinde şehit öğretmenlerimiz için oluşturulan hatıra ormanında fidan dikimi töreni düzenledi.

NORM FAZLASI ATAMADA YENİ YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARLARI

Sendikamız üyelerinin norm kadro fazlası olduğu gerekçesiyle re’sen, aile birliği mazeretine uygun olmayan bir yere atanması üzerine açılan davalarda yürütmeyi durdurma kararları verilmiştir.