GENEL BAŞKAN: “BAŞIMIZ SAĞOLSUN.”

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Sakarya’nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama ile ilgili açıklama yaptı. Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dileyen Geylan, yaralılarımıza da acil şifalar diledi.

“Daha fazla can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum” diyen Geylan, devletimizin acılı ailelerimize her türlü desteği vereceğine inandığını kaydetti. Aynı fabrikada daha önce de patlama yaşandığının belirtildiğini ifade eden Geylan, “Yaşanan elim olayın nasıl ortaya çıktığını, neden kaynaklandığını, ihmal olup, olmadığını yapılan soruşturma belirleyecektir. Tedbir almak çok önemlidir. Bu elim olay bir kez daha göstermiştir ki, iş güvenliği ve sağlığı hususunda belirlenmiş olan kurallar çalışanların güvenliği için ne kadar ehemmiyet taşımaktadır. ‘Bir şey olmaz’ şeklindeki ilkel anlayış, bugüne kadar birçok çalışanımızın hayatına ya da sağlığına mal olmuştur. Umuyoruz ki alacağımız tedbirlerle bu tür acı olayların önüne geçebiliriz.” diye konuştu.

 

Son Haberler

AVRUPA PARLAMENTOSUNUN KIBRIS KARARI YOK HÜKMÜNDEDİR

Avrupa Parlamentosunun, 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nı “işgal” olarak nitelendiren ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerini asılsız iddialarla hedef alan kararını şiddetle kınıyor ve bütünüyle reddediyoruz

ŞUBE MÜDÜRLERİ VE EĞİTİM MÜFETTİŞLERİNE YÖNELİK MALİ DÜZENLEME OLUMLU BİR ADIMDIR; ANCAK KAPSAMI GENİŞLETİLMELİ VE ADALET ESAS ALINMALIDIR

11 Temmuz 2026 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile il millî eğitim müdür...

PROJE OKULU ATAMALARINDA İPTAL KARARI

Kocaeli İlinde proje okulu kapsamında bulunan Fen Lisesinde öğretmen olarak görev yapan Sendikamız üyesinin,...

MİLLÎ MÜCADELE, MİLLETİMİZİN ORTAK HAFIZASIDIR

Genel Başkanımız Talip Geylan, son günlerde kamuoyunda “Kurtuluş Savaşı mı, Millî Mücadele mi?” ekseninde...