GENEL BAŞKAN: “BARIŞ PINARI HAREKATI’NDA KALBİMİZ MEHMETÇİĞİMİZ İÇİN ÇARPIYOR.”

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, ordumuzun Fırat’ın doğusuna düzenlediği Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin açıklama yaptı. 82 milyonun yüreğinin kahraman Mehmetçiğimiz için çarptığını vurgulayan Geylan, “Barış Pınarı Harekatı’nda da amasız ve fakatsız, şüphesiz ve tereddütsüz devletimizin yanındayız.” dedi.

Genel Başkan Talip Geylan açıklamasında şunları belirtti:

“Türk Devletinin bekasına, Türk milletinin selametine kasteden bölücü terörün kökü kazınacak! Rabbim Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin yardımcısı olsun. 82 milyonun yüreği, kahraman Mehmetçiğimiz için çarpmaktadır.

Dün Fırat Kalkanı Harekatı’nda ve Zeytindalı Harekatı’nda olduğu gibi, Barış Pınarı Harekatı’nda da amasız ve fakatsız, şüphesiz ve tereddütsüz devletimizin yanındayız. Rabbim askerimize kudret versin. Rabbim Mehmetçiğimizi esirgesin. İhanet yok olacak! Devlet yaşayacak!”

Son Haberler

TÜRK DÜNYASINDA EĞİTİM ALANINDA İŞBİRLİĞİ SÜRÜYOR

Türk Eğitim-Sen ve Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği Genel Başkanı Talip Geylan ile Kırgızistan...

NORM FAZLASI RE’SEN ATAMADA YENİ BİR YÜRÜTMEYİ DURDURMA  KARARI 

Sendikamız üyesinin, norm kadro fazlası olduğu gerekçesiyle re’sen, aile birliği mazeretine uygun olmayan bir...

GENEL BAŞKAN TALİP GEYLAN GÜVEN TAZELEDİ

15 Şubat 2026 tarihinde Ankara’da yapılan Türk Eğitim-Sen 8. Olağan Merkez Genel Kurulu'nda mevcut...

8. OLAĞAN MERKEZ GENEL KURULUMUZ COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİ

Türk Eğitim Sen 8. Olağan Merkez Genel Kurulu, 15 Şubat 2026 tarihinde Ankara’da coşku...