Arama Yapın

EK ZAM EYLEMİMİZ İÇİN HAZIRIZ

 

Türkiye Kamu-Sen’in 6 Aralık 2014 Cumartesi günü düzenleyeceği EK ZAM eylemine kamu çalışanları ve toplumun geniş kesiminden destek yağarken, eylemimizi geniş kitlelere duyurmak için hazırlanan Bilboard reklamları başkentin farklı noktalarında yerini aldı.

Yaklaşık bir haftadır Bilboardlarda yer alan eylem duyurumuza kamu çalışanları ve halkımız yoğun ilgi gösterirken, Türkiye Kamu-Sen Genel merkezini arayan yüzlerce vatandaş EK ZAM eyleminin hayırlı olmasını diledi.

 

KONCUK: 6 ARALIK’TA HEPİNİZİ ANKARA’YA BEKLİYORUZ

Tüm kamu çalışanlarını 6 Aralık’ta Ankara’da ek zam talebiyle yapacağımız mitinge davet eden Genel Başkan İsmail Koncuk, “Türkiye Kamu Sen mücadele ediyor. Hem de tüm Sendikaları ve üyeleri ile birlikte. 6 Aralık’ta da Ek Zam isteyeceğiz, Kamuda Ayrımcılık yapılmasına itirazımız var diyeceğiz. Memurları ötekileştirerek, devletin memurları arasına KAN DAVASI sokmayın diyeceğiz. Çalışma barışını dinamitlemeyin, Ateşle oynamayın diyeceğiz.

6 Aralık tarihinde Ankara’da tüm teşkilatlarımızla bir yürüyüş ve miting yapacağız. Tüm kamu çalışanlarını bu mitinge davet ediyorum. Kendi haklarınız için zaman ayırın. Bu mitingi sadece ek zam için yapmayacağız. Türkiye’de ayrımcılığı yapanları da deşifre edeceğiz. Adil gelir dağılımı olmadığını anlatacağız. Tüm kamu çalışanlarının mutsuz olduğunu Ankara’dan muhataplarımızın yüreğine, kulağına üfleyeceğiz. Gelin, bunu birlikte yapalım. Biz, Türkiye Kamu Sen’iz, memurun haklı ve yiğit sesi, milletimizin sarsılmayan vicdanıyız.6 Aralık’ta hepinizi Ankara’ya bekliyorum” diye konuştu.

Türkiye Kamu-Sen’in düzenleyeceği EK ZAM mitingi 6 Aralık 2014 Cumartesi günü, saat 10:00’da Celal Bayar Bulvarı Toros Sokaktan yürüyüşle başlayacak ve saat 12:30’da Sıhhiye’de bulunan Abdi İpekçi Parkında Genel Başkanımız İsmail Koncuk’un konuşmasıyla tamamlanacaktır.

 

 

 

Son Haberler

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.

İNSANLIK DÜŞMANI İSRAİL “VADEDİLMİŞ HEZİMETİ” YAŞAYACAK

Genel Başkanımız Talip Geylan, İsrail’in Suriye’ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi. Geylan, “Gazze’de 50 binden fazla masumu katleden, fütursuzca bölge ülkelerine saldıran insanlık düşmanı İsrail illa ki ‘Vadedilmiş hezimeti’ yaşayacaktır” dedi.

TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNDE ÜNİVERSİTELERİN GELECEĞİ DE TARTIŞILACAK!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Bengü Türk Tv’de yayınlanan Söz Hakkı programında, 8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde Türk Eğitim Sen’in üniversitelere yönelik taleplerinden bazılarını gündeme getirdi.

TOPLU SÖZLEŞME MASASININ İTİBARI KORUNSUN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, 15.07.2025 tarihinde Bengü Türk Tv’de yayınlanan Söz Hakkı programının canlı yayın konuğu oldu. Geylan, 8. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri öncesinde Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen’in talep ve beklentilerini sıraladı.