Arama Yapın

DÜŞÜK SİCİL NOTU VEREN ŞUBE MÜDÜRÜNE SUÇ DUYURUSU

Sivas Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa MÜCAHİT hakkında okul müdürü olan üyelerimize düşük sicil notu verdiği gerekçesi ile Sendikal Hakların Kullanılmasının Engellenmesi ve Görevi Kötüye Kullanmak fiilinden dolayı suç duyurusunda bulunulmuştur. Sendikamız üyesi okul müdürleri verilen sicil notlarının iptali için idari dava açmış ve tümünden iptal kararları alınmıştır. İdari Yargıdan gelen iptal kararları emsal gösterilerek adı geçen şube müdürünün adli anlamda da ceza alacağı kanaati ile suç duyurusunda bulunulmuştur.

Son Haberler

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN 30 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLERLE ANLAMLI BULUŞMA

Yunus Emre Enstitüsü tarafından organize edilen Türkçe Yaz Okulu kapsamında Türkiye’de bulunan UAESEB ve Türk Eğitim-Sen’in desteği ile Öğrenci Yurdumuzda konaklayan, 30 farklı ülkeden gelen 32 uluslararası öğrenciyle anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.

8. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME TALEPLERİMİZİ AÇIKLADIK

8. Dönem Toplu Sözleşme öncesi Türkiye Kamu-Sen olarak taleplerimizi basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladık.

MANİSA 2 NO’LU ŞUBEMİZ EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Türk Eğitim Sen Manisa 2 No’lu Şube Genel Merkezimizin 17.07.2025 tarihli 117 No’lu kararıyla kurulmuştur.

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.