Depremzede Çocuklarımız Tiyatro Gösterisiyle Moral Buldu

Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonu ve Kültür Sanat Topluluğumuzun depremzede çocuklarımız için düzenlediği tiyatro etkinliği gerçekleştirildi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’nin de katıldığı etkinliğe TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Kocakaplan, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Genel Merkez Yöneticileri, Kadın Komisyonları yöneticileri, üyelerimiz ile depremden etkilenen vatandaşlarımız ve çocukları katıldı.

ÖNDER KAHVECİ: ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİDİR

Etkinlik öncesi konuşan Genel Başkanımız Önder Kahveci, depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti. Kahveci, “Geniş bir alanda etkili olan ve bizleri derin bir üzüntüye boğan depremin yaralarını sarmak adına konfederasyon olarak her türlü imkanımızı seferber ediyoruz.

İlk günden itibaren sahada yürüttüğümüz çalışmalar çerçevesinde ayni ve nakdi yardımlarla bölgeye ulaşırken, Genel Başkanlarımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, Şube Başkan ve Yöneticilerimiz ile depremden etkilenen tüm illerde faaliyet ve koordinasyonlarda yer aldık. Konfederasyonumuza bağlı tüm misafirhane ve yurtlarımızı depremzedelerimizin kullanımına açtık.

Bölgede halen çalışmalarımız devam ederken, bugün ise hem misafirhanemizde konaklayan hem de bölgeden ilimize gelmiş olan ailelerimizin çocuklarına moral ve motivasyon sağlamak, yüzlerini bir nebze olsun güldürmek, yaşadıkları acı ve travmayı hafifletmek adına bu güzel tiyatro etkinliğinde bir aradayız. Geleceğimiz olan çocuklarımızın mutluluğu bizler için her şeyden önce gelmektedir.

Depremin yaralarını sarmak, birlikte ve beraberce bu zorlu günleri atlatmak adına her alanda el ele vereceğiz. Bu münasebetle Kadın Komisyonumuz ve Türkiye Kamu-Sen Kültür ve Sanat Topluluğunun birlikte düzenlediği bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tekrar milletimize baş sağlığı diliyor, her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

LEYLA POLAT: AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZA MORAL AŞILAMAK

Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Leyla Polat’da depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini ileterek, düzenlenen etkinliğin özellikle çocuklarımızı mutlu edeceğine ve yaşadıkları zorlu günlerde onlara ciddi bir moral sağlayacağına inandığını kaydetti. 

ÇOCUKLARIMIZ TİYATRO GÖSTERİSİ İLE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

Konuşmaların ardından Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci çocuklara hediye takdim etti.  Depremzede ailelerimizin çocukları kendileri için sergilenen “”Kırmızı Şapkalı Kurt Masal Diyarında” tiyatro gösterisini zevkle izledi.

Gösterinin ardından çocuklarımız için yüz boyama, sosis balon ve oyuncak ve hediye etkinlikleri düzenlendi.



Son Haberler

MAAŞ PROMOSYON ANLAŞMALARI MERKEZİ YAPILSIN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, eğitim çalışanlarının banka maaş promosyon anlaşmalarında iller ve hatta ilçeler...

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. MUSA KAZIM ARICAN GENEL BAŞKANIMIZ TALİP GEYLAN’I ZİYARET ETTİ

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanlığı’na...

İÇ CEPHEMİZİN SAĞLAM OLMASI İÇİN TÜRK EĞİTİM-SEN HER ZAMAN SORUMLULUK ALMIŞTIR

Genel Sekreterimiz Selahattin Dolgun, 7 Mart tarihinde Ankara 10 No.lu Şubemizin iftar programına katıldı....

TÜRK EĞİTİM SEN ARA TATİL ANKETİNİN SONUÇLARINI AÇIKLADI

2025-2026 eğitim-öğretim yılı ikinci ara tatili 16 Mart tarihinde başlayacaktır. Bu süreçte ara tatillerin...