Daha Fazla Beklemek İstemiyoruz! Öğretmen Ataması Hemen, Şimdi! 

“Ekim ayından beri atama duyurusunu gözleyen öğretmen adaylarımız daha ne kadar bekleyecek?” diye soran Genel Başkanımız Talip Geylan, genç aday öğretmenlerin feryadlarının duyulmasını istedi. 

Genel Başkan Talip Geylan açıklamasında şunları söyledi: 

“Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın dünkü açıklamasından sonra bugün Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca önümüzdeki ay 35 bin yeni sağlık personelinin daha işe başlayacağını duyurdu. Peki Ekim ayından beri atama duyurusunu gözleyen öğretmen adaylarımız daha ne kadar bekleyecek? Yeter artık! 

Genç meslektaşlarımız;

➢ Milli Eğitim Bakanlığı’nın artık bir adım atmasını istiyor! 

➢ Öğretmen adaylarımız, artık öğrencilerine kavuşmak istiyor! 

➢ Genç öğretmenlerimiz, artık öğretmen odalarından ses vermek istiyor!”dedi.

Son Haberler

VERGİDE ADALET İSTİYORUZ! KAMU ÇALIŞANLARININ ALIN TERİ VERGİLERE GİTMESİN

Genel Başkan Yardımcımız Orhan Kütük, 8-9 Nisan 2026 tarihleri arasında İzmir 1 No.lu Şube...

NORM FAZLASI RE’SEN ATAMADA YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI

Sendikamız üyesinin norm kadro fazlası olduğu gerekçesiyle re’sen, aile birliği mazeretine uygun olmayan bir yere atanması üzerine açılan davada, Kırklareli İdare Mahkemesinin 2026/155 E. Sayılı ve 26.03.2026 tarihli kararıyla işlemin yürütmesinin durdurulmasına karar verilmiştir.

TÜRK EĞİTİM-SEN MERKEZ KADIN KOMİSYONU’NDAN POLİS HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

Türk Eğitim-Sen Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörü Serap Gül öncülüğündeki Merkez Kadın Komisyonu heyeti,...

ÜNİVERSİTELERDE KEYFİ UYGULAMALARA SON VERİLSİN!

Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Fatih İşcan, 8 Nisan 2026 tarihinde İzmir 4 No.lu Şube Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Palabıyık ve şube yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.