Arama Yapın

Başımız Sağolsun.

Türk Eğitim-Sen önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan, bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek,  vefat etti. Şahindoğan’ın cenazesi  yarın öğle namazını takiben Kırıkkale Keskin’de defnedilecektir.

Sendikamıza ve eğitim camiasına büyük katkıları olan Şahindoğan’ın vefatı tüm eğitim çalışanlarını yasa boğdu. Türk Eğitim-Sen olarak merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.

Sendikamızın kurulduğu günden beri üye,Şube Başkan Yardımcısı,Şube Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Şahindoğan evli ve 2 çocuk babası idi.

Şahindoğan’ın vefatından dolayı derin üzüntülerini ifade eden Genel Başkanımız Talip Geylan, “Bir önceki dönem Genel Başkan Yardımcımız, emektarımız, yol ve kader arkadaşımız Mehmet Yaşar Şahindoğan’ı kaybettik. Yaşar Başkanım bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti. Rabbim rahmetiyle kuşatsın. Bağımız sağolsun. Ailesine ve camiamıza sabırlar niyaz ediyorum. Cenazemiz yarın öğle namazını takiben Kırıkkale Keskin’de defnedilecektir.”dedi.

Son Haberler

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.

İNSANLIK DÜŞMANI İSRAİL “VADEDİLMİŞ HEZİMETİ” YAŞAYACAK

Genel Başkanımız Talip Geylan, İsrail’in Suriye’ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi. Geylan, “Gazze’de 50 binden fazla masumu katleden, fütursuzca bölge ülkelerine saldıran insanlık düşmanı İsrail illa ki ‘Vadedilmiş hezimeti’ yaşayacaktır” dedi.

TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNDE ÜNİVERSİTELERİN GELECEĞİ DE TARTIŞILACAK!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Bengü Türk Tv’de yayınlanan Söz Hakkı programında, 8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde Türk Eğitim Sen’in üniversitelere yönelik taleplerinden bazılarını gündeme getirdi.

TOPLU SÖZLEŞME MASASININ İTİBARI KORUNSUN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, 15.07.2025 tarihinde Bengü Türk Tv’de yayınlanan Söz Hakkı programının canlı yayın konuğu oldu. Geylan, 8. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri öncesinde Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen’in talep ve beklentilerini sıraladı.