ADALET SAHTE DİPLOMAYA GEÇİT VERMESİN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, son günlerde kamuoyunun gündeminde yer alan sahte diploma skandalına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

İvedilikle konunun aydınlığa kavuşturulması gerektiğini kaydeden Geylan, “Haksız kazanç ve pozisyon elde edenler var ise istisnasız hepsi kamuoyuna ifşa edilmeli, mesuller adalet önünde en ağır müeyyidelere çarptırılmalıdır.” dedi.

Genel Başkan Talip Geylan açıklamasında şunları söyledi:

“Son günlerde sahte diploma skandalı kamuoyu gündemini işgal ediyor. Bu durum, haksız kazanç ve pozisyon elde etmenin yanı sıra, insanımızın devletin kurumlarına ve süreçlere olan güvenini rencide eden çok önemli bir sorundur. İlgili kurumlarımız, ivedilikle kamuoyu vicdanını rahatlatacak şeffaflıkla konuyu aydınlığa kavuşturmalı, haksız kazanç ve pozisyon elde edenler var ise istisnasız hepsi kamuoyuna ifşa edilmeli ve mesuller adalet önünde en ağır müeyyidelere çarptırılmalıdır.” dedi.

Son Haberler

NORM FAZLASI RE’SEN ATAMADA BÖLGE İDAREDEN YD KARARI

Eşi zorunlu atamaya tabi personel olarak görev yapmakta olan sendikamız üyesinin norm kadro fazlası...

İLKSAN’DAN ŞEHİT EĞİTİCİMLERE VEFA

İLKSAN Genel Müdürlüğü, 09.12.2025 tarihinde Ankara Atatürk Orman Çiftliğinde şehit öğretmenlerimiz için oluşturulan hatıra ormanında fidan dikimi töreni düzenledi.

NORM FAZLASI ATAMADA YENİ YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARLARI

Sendikamız üyelerinin norm kadro fazlası olduğu gerekçesiyle re’sen, aile birliği mazeretine uygun olmayan bir yere atanması üzerine açılan davalarda yürütmeyi durdurma kararları verilmiştir.