Arama Yapın

YÖK YASA TASLAĞI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANDI…

      Kamuoyuna açıklanan ve sendika ve sivil toplum örgütlerinden yazılı olarak görüşleri istenen YÖK Yasası Taslağı ile ilgili olarak Türk Eğitim Sen tarafından değerlendirme ve tekliflerin oluşturulduğu bir komisyon çalışması yapıldı. Tüm Üniversite şubelerimizden temsilcilerin, üniversite şube başkanlarının, yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ve üç gün süren toplantılarda Türk Eğitim Sen Genel Merkezini temsilen Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri M.Yaşar ŞAHİNDOĞAN ve Genel Merkez AR-GE sorumluları Sinan DEMİRTÜRK ve Yılmaz YEŞİL de hazır bulundu. Çok Yoğun bir tempoda sürdürülen çalışmalarda şubelerimizden gelen gelen taslağa ilişkin raporlar da değerlendirildi. Oluşturulan görüş ve değerlendirmeleri içeren rapor daha sonra merkez yönetim kurulu tarafından değerlendirilip son şekli verildikten sora YÖK’e gönderildi. Komisyon çalışmalarımıza katılarak büyük emek ve çaba ortaya koyan aşağıda isimleri verilen katılımcılara Türk Eğitim Sen Genel Merkezi adına şükranlarımızı sunuyoruz.

     KOMİSYON ÜYELERİ:

Prof. Dr. RECEP KÖK

DOKUZ EYLÜL ÜNİ.  İ.İ.B.F.  AKADEMİSYEN

Prof. Dr. LÜTFİ DEMİR

ATATÜRK ÜNİ. FEN FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ

Doç. Dr. HAKKI ÇİFTÇİ

ÇUKUROVA ÜNİ. İ.İ.B.F. İŞLETME BÖLÜMÜ 

METİN İSKENDEROĞLU

KTÜ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

HANEFİ BOSTAN

İSTANBUL 1 NO’LU ŞUBE BAŞKANI

 

RIFAT ÇELİK

ADANA 3 NO’LU ŞUBE BAŞKANI

 

ALİ YAZICI

ANKARA 1 NO’LU ŞUBE BAŞKANI

 

MURAT E. KESKİNLER

ERZURUM 2 NO’LU ŞUBE BAŞKANI

 

Doç. Dr. ERCAN NURCAN YILMAZ

ANKARA 1 NO’LU ŞUBE MEVZUAT SEKRETERİ

 

ZEKİ YARDIMCI

KONYA 3 NO’LU ŞUBE MEVZUAT SEK.

 

 

 

Son Haberler

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.

İNSANLIK DÜŞMANI İSRAİL “VADEDİLMİŞ HEZİMETİ” YAŞAYACAK

Genel Başkanımız Talip Geylan, İsrail’in Suriye’ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi. Geylan, “Gazze’de 50 binden fazla masumu katleden, fütursuzca bölge ülkelerine saldıran insanlık düşmanı İsrail illa ki ‘Vadedilmiş hezimeti’ yaşayacaktır” dedi.

TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNDE ÜNİVERSİTELERİN GELECEĞİ DE TARTIŞILACAK!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Bengü Türk Tv’de yayınlanan Söz Hakkı programında, 8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde Türk Eğitim Sen’in üniversitelere yönelik taleplerinden bazılarını gündeme getirdi.

TOPLU SÖZLEŞME MASASININ İTİBARI KORUNSUN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, 15.07.2025 tarihinde Bengü Türk Tv’de yayınlanan Söz Hakkı programının canlı yayın konuğu oldu. Geylan, 8. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri öncesinde Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen’in talep ve beklentilerini sıraladı.