Ana SayfaHABERLEREylem EtkinlikGENEL BAŞKAN KONCUK, BENGÜTÜRK TV’DE “SÖZ HAKKI”NA KONUK OLDU

GENEL BAŞKAN KONCUK, BENGÜTÜRK TV’DE “SÖZ HAKKI”NA KONUK OLDU

KONCUK: TÜRKİYE’DE VATANDAŞIN DOĞRU HABER ALMA HAKKI GASP EDİLİYORTürkiye gündeminin sıcak başlıkları ve Çalışma hayatına yönelik gelişmeleri değerlendiren Genel Başkan Koncuk, programın ilk konuğu olması sebebiyle “Söz Hakkı”nın hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek sözlerine başladı.  Televizyonculuğun önemli, doğru televizyonculuğun  ise çok daha önemli bir faaliyet olduğunu vurgulayan Koncuk,  “Vatandaşlarımızın doğru bilgi alma hakları var. Ancak son 10 yılda maalesef medyanın büyük bir kısmının  mütareke basını gibi çalışmasını, iktidara mideden bağlı olmasını, vatandaşlarımızın doğru haber almasını gasp eden bir anlayışla Türkiye’de yayıncılık yapıldığını çok net görmekteyiz. Karşımızda alenen iktidarın dümen suyunda haber yapmak mecburiyetinde hisseden basın var. Böyle bir yayıncılık kabul edilemez, bunların vatandaşlarımıza da saygısı yok. Doğru habercilik, sansürsüz yayın, etik yayın ve ahlak kavramı içerisinde bir yayın yapmak bir mecburiyettir esasında. Birtakım yerlere şirin görünmek isteyebilirsiniz ama bu vatandaşlarımızı aldatmak gibi gayri ahlaki bir habercilik yöntemini ben üzülerek görüyorum. Bu anlamda BengüTürk TV’nin etik ilkeleri üzerine, ahlak ilkeleri üzerine , vatandaşlarımızı doğru bilgilendirmek üzerine yayın yapma isteği ve arzusunu görmekten mutluluk duyuyorum. Bu çerçevede “ Söz Hakkı” programının hem BengüTürk TV’ye hem de vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

 

Son Haberler

TÜRK’ÜN MEVCUDİYETİ 30 AĞUSTOS’LA TARİHE MÜHÜRLENDİ

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yaptığı basın...

GENEL BAŞKANIMIZDAN MHP GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ’YE ZİYARET

Genel Başkanımız Talip Geylan, 28.08.2024 tarihinde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, eğitimin ve eğitim çalışanlarının gündemine dair bilgilendirmelerde bulundu.

ÜCRETLİ KÖLELİK UYGULAMASINA SON VERİLMELİ!

Genel Başkanımız Talip Geylan, eğitim sisteminin en büyük sorunlarından birisinin ücretli öğretmenlik uygulaması olduğunu söyleyerek, "Korkarım ki, geçen yıl 80 bine ulaşmış olan ücretli öğretmen sayısı, bu öğretim yılında 100 binlere dayanacaktır."dedi.

ÖĞRETMENLERİMİZ NEDEN HALA GÖREVE BAŞLATILMADI?

Genel Başkanımız Talip Geylan, öğretmen atamalarının gecikmiş olmasını açılan davalara bağlamanın haksızlık olduğunu belirterek, “Danıştay’ın kararından hiçbir şekilde etkilenmeyecek şekilde 20 bin öğretmenimizi daha fazla bekletmeden öğrencileriyle buluşturmanın en makul yolu, mülakata giren tüm adaylara KPSS puanı ölçüsünde sözlü puanı vermektir.” dedi