Arama Yapın

KPSS SINAV YERLERİ BAŞVURUSU YENİDEN ALINMALIDIR

         Bilindiği üzere 2010 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı Eğitim Bilimleri testine ait sınav puanları, kopya iddialarına dayalı soruşturma neticesinde ÖSYM tarafından iptal edilmiş ve sınavın 31.10.2010 tarihinde yeniden yapılması kararlaştırılmıştır. Bu sınavda, daha önce sınava giren adaylara yeniden başvuru yapmaksızın eski sınav yerlerinde sınava katılma hakkı tanınması sebebiyle, şu anda sınava girdiği ilden başka bir ilde görev yapmakta olan adaylar açısından bazı sıkıntıların yaşanması gündeme gelmiştir.

         Türk Eğitim Sen olarak ÖSYM Başkanlığına yazdığımız yazıyla, 31.10.2010 tarihinde yeniden yapılacak olan KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı için isteyen adaylara sınav yerleri ile ilgili yeniden başvuru hakkı tanınmasını talep ettik.

 

 

Son Haberler

249.447 ÜYEMİZE TEŞEKKÜRLER

İlkeli, kararlı, mücadeleci sendikacılığın adresi Türk Eğitim Sen inançla, kararlılıkla, emin adımlarla yoluna devam ediyor.

ARİFE GÜNÜ TAM GÜN TATİL EDİLSİN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Arife Günü’nün tam gün tatil edilmesini isteyerek, “Özellikle okullarımızda, hele...

572 YIL ÖNCE ŞEHİRLERİN TACI İSTANBUL TÜRK MİLLETİYLE KAVUŞTU.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, İstanbul’un Fethinin 572. yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

LOJMAN TAHLİYESİ  İLE İLGİLİ  YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI

Sendikamız üyesinin, bulunduğu okulda norm fazlası olduğu gerekçesiyle aynı il merkezinde görev yerinin değişmesine...