ANKARA TERÖRE LANET YAĞDIRDI

Genci, yaşlısı, kadını, çocuğuyla binlerce kişi, şehitlerimize yapılan hain saldırıyı protesto etmek ve terörü lanetlemek için tek yürek, tek ses oldu.

Mitinge Türk Eğitim-Sen’de destek verdi. Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı miting, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
“İmralıyı basalım, Apo’yu asalım”, “Tayyip oğlunu askere gönder”, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” “Hepimiz Mehmediz, askere gideriz”, “Kahrolsun PKK” şeklinde sloganların atıldığı mitingte, 10. Yıl Marşı’da okundu.

Ellerinde Türk bayrakları ile şehitlerimizin acısını yüreğinde hisseden duyarlı vatandaşlara, yoldan geçen arabalarda korna çalarak destek verdi.

Son Haberler

ORTAK ALFABENİN ARDINDAN ORTAK MÜFREDAT, ORTAK DERS KİTAPLARI DA GÜNDEME GELMELİ!

UAESEB ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Kırgızistan Cumhuriyeti Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası Genel Başkanlığına seçilen Primkulov Musabay Mamatoviç’i tebrik etti. Online gerçekleştirilen toplantıda Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Kocakaplan da hazır bulundu.

TÜM KONTENJANLAR DUYURUYA ÇIKARILSIN ATAMA İŞLEMLERİ YAPILSIN!

Öğretmenlerimizden çok sayıda alan değişikliğine bağlı atama yapılması yönünde talep gelmektedir. Bilindiği gibi eğitimini aldıkları kendi...

ÖMK TEKLİFİ YENİ KAZANIMLAR GETİRİYOR ANCAK… EKSİKLİKLER NE OLACAK?

Bilindiği gibi 43 maddelik Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifinin 22 maddesi TBMM tatile girmeden kabul...

EK ZAM VE REFAH PAYI OLMADAN MEMURA RAHAT YOK!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Eylül ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi.