Arama Yapın

AHMET ŞAFAK SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ

            Ses sanatçısı Ahmet Şafak, Türk Eğitim-Sen Genel Merkezini ziyaret etti. Genel Başkan İsmail Koncuk ve Genel Merkez Yönetim Kurulu ile biraraya gelen Şafak, eğitimin bir millet hayatında en belirleyici faaliyet olduğunu kaydetti. Şafak, milletimizin içinde bulunduğu her türlü problemden kurtuluşunun öğretmenlerin fedakârca çalışmalarıyla mümkün olabileceğini de belirtti. 

            Genel Başkan Koncuk ise, Ahmet Şafak’ın hem bir sanatçı, hem de bir fikir adamı olarak çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini söyleyerek, bir dava adamı olarak Ahmet Şafak’ın çalışmalarının örnek alınması gerektiğini ifade etti.

 

 

 

 

 

Son Haberler

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.

İNSANLIK DÜŞMANI İSRAİL “VADEDİLMİŞ HEZİMETİ” YAŞAYACAK

Genel Başkanımız Talip Geylan, İsrail’in Suriye’ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi. Geylan, “Gazze’de 50 binden fazla masumu katleden, fütursuzca bölge ülkelerine saldıran insanlık düşmanı İsrail illa ki ‘Vadedilmiş hezimeti’ yaşayacaktır” dedi.

TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNDE ÜNİVERSİTELERİN GELECEĞİ DE TARTIŞILACAK!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Bengü Türk Tv’de yayınlanan Söz Hakkı programında, 8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde Türk Eğitim Sen’in üniversitelere yönelik taleplerinden bazılarını gündeme getirdi.

TOPLU SÖZLEŞME MASASININ İTİBARI KORUNSUN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, 15.07.2025 tarihinde Bengü Türk Tv’de yayınlanan Söz Hakkı programının canlı yayın konuğu oldu. Geylan, 8. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri öncesinde Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen’in talep ve beklentilerini sıraladı.