G.M. YÖNETİCİSİ SAMİ ÖZDEMİR NAZİLLİ TEMSİLCİLİĞİMİZİN AÇILIŞINA KATILDI

        Nazilli’de en fazla üyeye sahip eğitim sendikaları arasında yer alan Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenler yeni binasına muhteşem bir törenle taşındı.Törene Türk Eğitim-Sen Genel Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri Sami Özdemir ile birlikte Aydın Şube Başkanımız Rıdvan Naci Devli, Nazilli İlçe Temsilcimiz Olgun Ergün ,Aydın Türk Ocagı Başkanı Eyüp DOYURAN, Sultanhisar,Karacasu ,Karpuzlu, Köşk, Buharkent , Yenipazar, Koçarlı ilçe temsilcilerimizle birlikte Nazili Belediye  Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda davetlinin katıldığı mehter gösterileri ile süslenen bir törenle açılış gerçekleşti.Akşam, Belediye Düğün Salonunda yaklaşık altı yüz kişinin katılımıyla düzenlenen toplantıda Nazilli İlçe Temsilcimiz Olgun Ergün ve Aydın Şube Başkanımız Rıdvan Naci Devli birer konuşma yaptılar.

        Toplantıda, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık  kendisinin de bir öğretmen olduğunu belirterek “Nazilli’deki okullara eğitime destek olmak amacıyla son 2 yılda 4 milyon liralık destek verdik. Eğitime destek veren belediyemiz insana yatırım yapmayı sürdürecek” dedi. Daha sonra konuşmasını gerçekleştiren  Genel Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri Sami Özdemir Genel Merkezin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeni Milli Eğitim Bakanının öğretmenlere ve eğitime bakış açısına vurgu yapan Özdemir hiçbir baskı ve gücün bizi bu kutsal mücadelemizden yıldıramayacağını söyleyerek  daha etkili ve daha yetkili olmamız için bu yıl  geçen yıllardan daha farklı bir çalışma ortaya koymak zorundayız diyerek Nazilli temsilciliğimizin yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulundu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Haberler

ORTAK ALFABENİN ARDINDAN ORTAK MÜFREDAT, ORTAK DERS KİTAPLARI DA GÜNDEME GELMELİ!

UAESEB ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Kırgızistan Cumhuriyeti Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası Genel Başkanlığına seçilen Primkulov Musabay Mamatoviç’i tebrik etti. Online gerçekleştirilen toplantıda Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Kocakaplan da hazır bulundu.

TÜM KONTENJANLAR DUYURUYA ÇIKARILSIN ATAMA İŞLEMLERİ YAPILSIN!

Öğretmenlerimizden çok sayıda alan değişikliğine bağlı atama yapılması yönünde talep gelmektedir. Bilindiği gibi eğitimini aldıkları kendi...

ÖMK TEKLİFİ YENİ KAZANIMLAR GETİRİYOR ANCAK… EKSİKLİKLER NE OLACAK?

Bilindiği gibi 43 maddelik Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifinin 22 maddesi TBMM tatile girmeden kabul...

EK ZAM VE REFAH PAYI OLMADAN MEMURA RAHAT YOK!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Eylül ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi.