AKADEMİK ZAM KAÇINILMAZDIR!

Genel Başkanımız Talip Geylan, 2024-2025 akademik yılının açılışı dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Yeni eğitim yılının hayırlı olmasını dileyen Genel Başkan Geylan, “Tüm üniversite çalışanlarının problemlerinin çözüldüğü, beklentilerinin karşılandığı ve böylece daha verimli eğitim hizmetinin verildiği yeni bir dönemin başlangıcı olmasını umuyorum.” dedi.

Genel Başkan Talip Geylan açıklamasında şunları söyledi:

“Öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve tüm üniversite çalışanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.

Yeni eğitim yılının, tüm üniversite çalışanlarının problemlerinin çözüldüğü, beklentilerinin karşılandığı ve böylece daha verimli eğitim hizmetinin verildiği yeni bir dönemin başlangıcı olmasını umuyorum.

Akademik zam artık kaçınılmazdır. Bilim insanlarımızın ekonomik koşulları mesleki onurlarına yakışır şekilde düzeltilsin.

Akademik yeterliliği sağlayan tüm akademisyenlerimize hak ettikleri kadrolar kadro ve kontenjan sınırı olmaksızın tahsis edilsin.

İdari personelin nakil ve tayin sorunları giderilsin.

Üniversite çalışanlarının görevde yükselme süreçleri liyakat ve yazılı sınav esasına göre yürütülsün.

Üniversite yönetimlerinde siyasal, sendikal ve sosyal ötekileştirmelere son verilsin.”

Son Haberler

ANAYASAMIZDAKİ ORTAK KIYMETLERİMİZE HİÇ KİMSE EL UZATAMAZ!

Genel Başkanımız Talip Geylan, 10.10.2024 tarihinde Isparta Şubesi’nin teşkilat yöneticilerinin katılımıyla düzenlediği istişare toplantısına katıldı. Toplantıda Isparta şube yönetim kurulu üyeleri, şube kadın komisyonları, ilçe, üniversite ve merkez işyeri temsilcileri ile üyelerimiz katıldı.

“FİKRİMDEKİ TÜRK ASRI VE TÜRK BİRLİĞİ” MAKALE YARIŞMASI SONUÇLANDI

Türk milliyetçiliğinin ve Türk birliğinin fikir babalarından birisi olarak büyük hizmetleri olan Ziya Gökalp’in vefatının 100. yılı nedeniyle Türk Eğitim Sen olarak düzenlediğimiz “Fikrimdeki Türk Asrı Ve Türk Birliği” makale yarışması sonuçlandı.

GİRİŞİMLERİMİZ SONUÇ VERDİ, SERVİS HİZMETİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci tasarruf tedbirleri kapsamında memur servislerinin kaldırılması ve bu kararın Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile iptal edilmesini değerlendirerek, "Girişimlerimiz sonuç verdi, haklı gerekçelerimiz karşılık buldu" dedi.

ÖĞRETMEN ATAMALARI PAPATYA FALINA MI DÖNDÜ?

Genel Başkan Yardımcılarımız Selahattin Dolgun, Orhan Kütük ve Erhan Bayram, 09-10.10.2024 tarihlerinde İstanbul’da okul/kurum ziyaretleri yaptı, istişare toplantıları gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcılarımız ayrıca Kocaeli 2 No’lu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Şenol Pekgöz’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.