TÜM İNANANLARIN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan’ı daha geride bıraktık.

Sabır ayı olan Ramazan’ı yaşamayı nasip eden ve nihayetinde bayrama kavuşturan Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Küresel salgın nedeniyle bu yıl Ramazan’ı buruk tamamladık; teravih namazlarımızdan ve gönüllerimizin hasbihal ettiği kalabalık iftar sofralarımızdan yoksun kaldık. 

Şimdi de camilerimizde coşkuyla bayram namazlarımızı kılamadan ve töremiz gereğince sevdiklerimiz ve akrabalarımızla kucaklaşamadan mahzun şekilde bir bayram eda ediyoruz.

Bu kutlu bayram günlerinin; insanlık alemine musallat olan salgının sona erdiği, ülkemizde sükunetin sağlandığı ve milletimizin daha müreffeh olduğu yarınlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Huzur ve sıhhat içerisinde, bela ve musibetlerden kurtulduğumuz nice bayramlara kavuşabilmek niyazıyla tüm inananların Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.

 

 

Talip Geylan

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı

Son Haberler

TÜRK DÜNYASINDA EĞİTİM ALANINDA İŞBİRLİĞİ SÜRÜYOR

Türk Eğitim-Sen ve Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği Genel Başkanı Talip Geylan ile Kırgızistan...

NORM FAZLASI RE’SEN ATAMADA YENİ BİR YÜRÜTMEYİ DURDURMA  KARARI 

Sendikamız üyesinin, norm kadro fazlası olduğu gerekçesiyle re’sen, aile birliği mazeretine uygun olmayan bir...

GENEL BAŞKAN TALİP GEYLAN GÜVEN TAZELEDİ

15 Şubat 2026 tarihinde Ankara’da yapılan Türk Eğitim-Sen 8. Olağan Merkez Genel Kurulu'nda mevcut...

8. OLAĞAN MERKEZ GENEL KURULUMUZ COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİ

Türk Eğitim Sen 8. Olağan Merkez Genel Kurulu, 15 Şubat 2026 tarihinde Ankara’da coşku...