“SAĞLIK KAHRAMANLARI TUVALLERDE YAŞIYOR” YARIŞMAMIZIN ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ.

İki yılı aşkın süredir küresel salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarına karşı vefa duygusunu ifade etmek adına düzenlediğimiz “Sağlık Kahramanları tuvallerde yaşıyor” konulu resim yarışmamızın ödül töreni Konfederasyon Genel Merkezimizde düzenlendi.

Sendikalarımızın genel başkanlarının da bulunduğu ödül töreni, Şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş teşkilat mensuplarımız için yapılan saygı duruşu ve dua ile başladı. Ardından İstiklal Marşı okundu.  

Ardından yarışmayı kazanan katılımcılara ödülleri takdim edildi. 1.’lik ödülünü kazanan “Umut” adlı eserin sahibi Fatma Can DİNÇ adına Emre Atlan’a ödülünü Genel Başkan Önder Kahveci,  2.’lik ödülünü “Özveri” adlı eseri ile kazanan Emine Fida RÜZGAR’a ödülünü Türk Eğitim-Sen Genel başkanı Talip Geylan, 3.’lük ödülünü “Kimliksiz Kahramanlar” adlı eseri ile kazanan Salih AĞAROĞLU’a ödülünü Türk Büro-Sen Genel Başkanı Osman Eksert ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, Mansiyon ödülünü “Pandemi Savaşı” adlı eseri ile kazanan Seyfullah YÜZ’a ödülünü Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal verdi. 

Yarışmada resimleri değerlendirmeye alan değerli jüri üyeleri hocalarımıza da teşekkür plaketi takdim edildi. Törenin ardından ödül alan katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. 

 

Son Haberler

ORTAK ALFABENİN ARDINDAN ORTAK MÜFREDAT, ORTAK DERS KİTAPLARI DA GÜNDEME GELMELİ!

UAESEB ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Kırgızistan Cumhuriyeti Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası Genel Başkanlığına seçilen Primkulov Musabay Mamatoviç’i tebrik etti. Online gerçekleştirilen toplantıda Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Kocakaplan da hazır bulundu.

TÜM KONTENJANLAR DUYURUYA ÇIKARILSIN ATAMA İŞLEMLERİ YAPILSIN!

Öğretmenlerimizden çok sayıda alan değişikliğine bağlı atama yapılması yönünde talep gelmektedir. Bilindiği gibi eğitimini aldıkları kendi...

ÖMK TEKLİFİ YENİ KAZANIMLAR GETİRİYOR ANCAK… EKSİKLİKLER NE OLACAK?

Bilindiği gibi 43 maddelik Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifinin 22 maddesi TBMM tatile girmeden kabul...

EK ZAM VE REFAH PAYI OLMADAN MEMURA RAHAT YOK!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Eylül ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi.